طرز تهیه فتوچینی با قارچ و کلم بروکسل

پنج‌شنبه 8 آبان 1399 آشپزی
فتوچینی با قارچ و کلم بروکس

فتوچینی با قارچ و کلم بروکس:

اموزش اشپزی :

:فتوچینی (Fettuccine ) نوعی پاستای ایتالیایی است که بسیاری از مردم در دنیا به خوردن این غذای لذیذ علاقه دارند . این قپاستا ضخیم تر از ماکارانی است که به همراه با مواد مختلفی می پزند . ما اینجا مراحل پخت این پاستا محبوب و خوشمزه را به شما اموزش میدهیم .

دستور پخت پنه مرغ با سس آلفردو | سرآشپز پاپیون

مواد لازم:

  • ۳۴۰ گرم فتوچینی
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ پیمانه کلم بروکسل به دقت بریده شده
  • ۲ پیمانه قارچ
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر ریز شده
  • ۲ فنجان شیر کم چرب
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری سرکه
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
  • ۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده برای تزئین‌

طرز تهیه:

۱. پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش تا زمانی که نرم شود بپزید – ۸ تا ۱۰ دقیقه. آبکشی کنید، و به ظرف برگردانید و بگذارید بماند.

۲. در این حین، روغن را در یک تابه‌ی بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ‌ها و بروکسل را اضافه کنید و بپزید، تا قارچ‌ها آب پس بدهند، حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه. سیر را اضافه کنید و بپزید، هم بزنید تا رایحه‌ی آن پس از یک دقیقه منتشر شود.  سرکه را اضافه کنید و بگذارید بجوش بیاید و پخته شود؛ هم بزنید تا زمانی که تقریبا تبخیر شود (۱۰ ثانیه) یا حدود ۱ دقیقه.

۳. شیر و آرد را در یک کاسه بزنید؛ آن را درون تابه با نمک و فلفل اضافه کنید. بپزید، هم بزنید، تا زمانی که سس حباب کند و غلیظ شود – حدود ۲ دقیقه. آنقدر هم بزنید تا آسیاگو ذوب شود. سس را به پاستا اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمایید. در صورت تمایل با پنیر بیشتر سرو نمایید.

در اینجا میتوانید طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو  و پخت میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری را که بسیار خوشمزه و راحت است مطالعه کنید

Turkish pilaf curtain

پرده پلویی خوشمزه ترکیه + طرز تهیه

Borany

طرز تهیه بورانی / چگونه یک بورانی خوشمزه تهیه کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi