فته/ طرز تهیه فته مرغ و بادمجان لبنانی

سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 آشپزی
fete morghe va ademjan

فته غذای خوشمزه عربی که به روش های مختلف تهیه می شود و اگر به هنر آشپزی علاقه مند هستید حتما این غذا را تهیه کنید و در کنار خانواده و از خوردن آن لذت ببرید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز فته مرغ و بادمجان با ما همراه باشید و  همچنین طرز تهیه فته لبنانی و کباب لبنانی و فطایر گوشت عربی را مشاهده کنید

مواد لازم برای  تهیه فته مرغ و بادمجان لبنانی

  • سینه مرغ آب پز شده : یک عدد
  • کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج : از هر کدام ۲ عدد
  • نخود پخته شده( کنسرو نخود) : یک لیوان
  • جعفری ریز شده : 1/2 لیوان
  • پیاز رنده شده : 1 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • نان خرد شده و سرخ شده : یک و نیم لیوان
  • مواد لازم برای سس
  • ماست: ۲ لیوان
  • سیر رنده شده : ۲ حبه
  • ارده :2 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز:یک قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
فته مرغ و بادمجان

فته مرغ و بادمجان

طرز تهیه فته مرغ و بامجان لبنانی

  1. برای تهیه فته مرغ و بامجان لبنانی ابتدا تمام سبزیجات را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ( بادمجان را در آب نمک قرار دهید تا  تلخی آن گرفته شود بعد ار 30 دقیقه بشویید و آبکش کنید) و جدا گانه در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  2. پیاز را رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و سپس مرغ ریش ریش شده ( نگینی خرد شده ) را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید مرغ با پیاز سرخ شود سپس نمک و ادویه اضافه کنید .
  3.  سبزیجات سرخ شده را با هم ترکیب کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها بزنید(بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده) و در ظرف پیرکسی بریزید و روی مواد را صاف کنید و ترکیب مرغ و پیاز را روی مواد بریزید و سپس نخود پخته شده را  بریزید.
  4. در این مرحله سس را تهیه کنید یک کاسه بردارید و تمام مواد سس را در آن بریزد و هم بزنید اگر نیازبود و نمک و فلفل هم اضافه کنید و سس را  روی سبزیجات و مرغ سرخ شده بریزید و روی سس را صاف کنید و جعفری ریز خرد شده را روی سس بپاشید
  5. در آخر نان خرد شده را سرخ کنید و روی مواد بریزید .  فته مرغ بادمجان لبنانی شما آماده است .نوش جان
پرده پلو / طرز تهیه پرده پلو خوشمزه ترکیه
شیرینی تاتلی

شیرینی / طرز تهیه شیرینی تاتلی ترکی

کیک/ طرز تهیه کیک پسته و زرشک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا