فاصولیه غذای ترکی عربی خوشمزه +طرز تهیه

سه‌شنبه 25 شهریور 1399 آشپزی

فاصولیه ترکی عربی

برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذاهای محلی دیگر مناطق هم بشویم.  در این بخش آشپزی دایان  طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه‌ای و عراقی را آموزش می‌دهد. غذایی که طعم متفاوت و جذابی دارد  تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه فاصولیه ترکی عربی

  • زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • فلفل: به میزان لازم
  • زعفران آب کرده : سه قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • آویشن : یک قاشق مربا خوری
  • فلفل تند  یک عدد
  • گوجه فرنگی: یک تا ۲ عدد

طرز تهیه فاصولیه ترکی عربی  

■  ابتدا لوبیا سفید را برای پخت بهتر از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیاها را آبکش کنید تا خشک شوند.

■  گوشت را بشویید و بعد آن را خرد کنید.

■ مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.

■  در مرحله بعدی   گوجه و پیاز را خرد کنید.

■  بعد از تفت خوردن گوشت،ابتدا  پیاز و  سپس گوجه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید..و به تفت دادان ادامه دهید

■  در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.و به میزان لازم آب اضافه کنید .

■ حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.

■ در تابه‌ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. سپس رب  گوجه فرنگی را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته شود. در این مرحله  باید ادویه‌جات را به رب اضافه کنید. ادویه‌ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و داخل آب بیندازید. این کار کمک می‌کند تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم غذای شما مطلوب شود. در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی‌های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید.و در آخر پخت زعفران را اضافه کنید.

این غذا را می‌توانید با برنج یا نان سرو می شود

کباب بال مرغ عسلی ترد و خوشمزه +طرز تهیه

طرز تهیه مرنگ سویسی خوشمزه برای تزیین کیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا