طرز تهیه خوراک مرغ و آلو سیاه؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 105

خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده‌ایم. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه خوراک مرغ و آلو سیاه را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت‌تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.

مواد لازم:

  • 4 عدد ران مرغ
  • 1 کیلو آلو سیاه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 ق س آب انار سرد
  • 1 ق س آرد
  • 2 ق چ ادویه کاری
  • 2 ق چ دارچین
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

یکی از پیازها را خرد کرده، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه‌های مرغ را همراه با ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه آب بریزید و بگذارید مرغ‌ها به مدت حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. نیمی از آلو سیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر هم آنها را بپزید. در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید. بعد از این که غذا آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده و سرو کنید.

یه جور دیگه:

می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا، 2 قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.

Capture 107

طرز تهیه مافین انجیر خوشمزه و ساده

Capture 103

آموزش طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا