راکلت نوعی پنیر نیمه جامد است که از شیر گاو تهیه میشود و کیش نیز یک نوع پای است که با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر میشود و در فر پخته میشود. در این مقاله، با روش پخت کیش راکلت آشنا خواهید شد.
مواد لازم راکلت کیش :
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه خامه ترش
- فلفل
- ۱ ورقه خمیر پف کردنی
- ۲ ورقه ژامبون خرد شده
- ۲ ورقه ژامبون ایتالیایی (پروشوتو) خرد شده
- ۴ ورقه گوشت گوساله ورقهای پخته و خرد شده
- ۱۲ اسلایس پنیر راکلت
طرز تهیه
- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر، خامه و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- قالب پای را با کره چرب کنید. سپس کمی آرد پاشیده و اضافی آن را خالی کنید. خمیر آماده را درون قالب گذاشته و بخشهای اضافی آن را کنار بگذارید.
- با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید تا در طول پخت، پف نکند.
- مواد را درون قالب ریخته و روی آن ژامبون، پروشوتو و گوشت گوساله بریزید. در آخر سطح کیش را با پنیر راکلت بپوشانید.
- کیش پای را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کاملاً پخته و پنیرها آب شوند.
ارسال دیدگاه