طرز تهیه کیش راکلت خوشمزه و لذیذ

شنبه 27 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 48

راکلت نوعی پنیر نیمه جامد است که از شیر گاو تهیه می‌شود و کیش نیز یک نوع پای است که با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر می‌شود و در فر پخته می‌شود. در این مقاله، با روش پخت کیش راکلت آشنا خواهید شد.

مواد لازم راکلت کیش :

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه خامه ترش
  • فلفل
  • ۱ ورقه خمیر پف کردنی
  • ۲ ورقه ژامبون خرد شده
  • ۲ ورقه ژامبون ایتالیایی (پروشوتو) خرد شده
  • ۴ ورقه گوشت گوساله ورقه‌ای پخته و خرد شده
  • ۱۲ اسلایس پنیر راکلت
راکلت کیش راکلت کیش

طرز تهیه

  1. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر، خامه و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. قالب پای را با کره چرب کنید. سپس کمی آرد پاشیده و اضافی آن را خالی کنید. خمیر آماده را درون قالب گذاشته و بخش‌های اضافی آن را کنار بگذارید.
  3. با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید تا در طول پخت، پف نکند.
  4. مواد را درون قالب ریخته و روی آن ژامبون، پروشوتو و گوشت گوساله بریزید. در آخر سطح کیش را با پنیر راکلت بپوشانید.
  5. کیش پای را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا کاملاً پخته و پنیرها آب شوند.
Capture 51

طرز تهیه دلمه کدو ساده و خوشمزه لبنانی

Capture 87

طرز تهیه ماهی پلو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا