راکلت کیش

پنج‌شنبه 4 آذر 1400 آشپزی
Capture 48

راکلت نوعی پنیر نیمه جامد است که از شیر گاو تهیه می شود و کیش هم نوعی پای به شمار می رود که درون خمیر آن با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر شده و به صورت قالبی در فر پخته می شود. با این توضیحات از شما دعوت می کنیم در ادامه این مطلب، با روش پخت کیش راکلت آشنا شوید.

مواد لازم راکلت کیش :

  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه شیر
  •     ۱ پیمانه خامه ترش
  •     فلفل
  •     ۱ ورقه خمیر پف کردنی
  •     ۲ ورقه ژامبون خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون ایتالیایی (پروشوتو) خرد شده
  •     ۴ ورقه گوشت گوساله ورقه ای پخته و خرد شده
  •     ۱۲ اسلایس پنیر راکلت

 

راکلت کیش

راکلت کیش

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر، خامه و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. قالب پای را با کره چرب کنید. سپس کمی آرد پاشیده و اضافی آن را خالی کنید. خمیر آماده را درون قالب گذاشته و بخش های اضافی آن را کنار بگذارید.

3. با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید تا در طول پخت، پف نکند.

4. مواد را درون قالب ریخته و روی آن ژامبون، پروشوتو و گوست گوساله بریزید. در آخر سطح کیش را با پنیر راکلت بپوشانید.

5. کیش پای را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

 

Capture 54

مرغ کبابی

Capture 93

رولت دارچینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا