غذاهای خوشمزه و متنوع غذای جنوبی که باید امتحان کنید

دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آشپزی
نابِ جنوبی 2 آشپزی

غذای جنوبی یکی از مهم‌ترین و خوشمزه‌ترین بخش‌های آشپزی ایران است. با بوی خوش ماهی و ادویه‌جات، این غذاها ترکیبی از طعم‌های بی‌نظیر را به ارمغان می‌آورند. در این مقاله، چند غذای معروف و لذیذ غذای جنوبی را معرفی می‌کنیم که هر کدام داستانی خاص دارند.

  • کوكوی پوکورا
  • پلو شوشتری
  • دلمه ماهی با سس پنیر
  • دو پیازه میگو
  • سالاد خرما
  • قلیه تخم‌مرغ

در ادامه، به جزئیات هر یک از این غذاها می‌پردازیم.

مواد لازم برای کوکوی پوکورا

  • 200 گرم آرد نخود خام
  • یک پیمانه تره خرد کرده
  • یک پیمانه آب ولرم
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه کوکوی پوکورا

  1. آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. زعفران دم‌کرده و تره خرد شده را اضافه کنید و سپس تخم‌مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را هم بزنید.
  2. در تابه‌ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

مواد لازم برای پلو شوشتری

  • یک کیلو گرم برنج
  • نیم کیلوگرم فیله مرغ
  • دو پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده
  • دو پیمانه شوید تازه
  • یک عدد پیاز سرخ‌شده
  • یک قاشق چایخوری زعفران
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه پلو شوشتری

  1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید.
  2. پیاز و فیله مرغ را تفت دهید و سپس نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.
  3. شوید و لوبیا را اضافه کنید و مایه را لابه‌لای برنج بریزید.

با توجه به سلیقه‌تان، می‌توانید این غذاها را با سالاد یا ترشی سرو کنید تا طعم بهتری بگیرند.

دستور پخت رول بادمجان با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه رول بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزه و ساده

Capture

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی برای مهمانی‌ها

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا