غذای جنوبی یکی از مهمترین و خوشمزهترین بخشهای آشپزی ایران است. با بوی خوش ماهی و ادویهجات، این غذاها ترکیبی از طعمهای بینظیر را به ارمغان میآورند. در این مقاله، چند غذای معروف و لذیذ غذای جنوبی را معرفی میکنیم که هر کدام داستانی خاص دارند.
- کوكوی پوکورا
- پلو شوشتری
- دلمه ماهی با سس پنیر
- دو پیازه میگو
- سالاد خرما
- قلیه تخممرغ
در ادامه، به جزئیات هر یک از این غذاها میپردازیم.
مواد لازم برای کوکوی پوکورا
- 200 گرم آرد نخود خام
- یک پیمانه تره خرد کرده
- یک پیمانه آب ولرم
- 2 عدد تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه کوکوی پوکورا
- آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. زعفران دمکرده و تره خرد شده را اضافه کنید و سپس تخممرغها، نمک، ادویه و فلفل را هم بزنید.
- در تابهای بزرگ، مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
- با گوجهفرنگی تازه سرو کنید.
مواد لازم برای پلو شوشتری
- یک کیلو گرم برنج
- نیم کیلوگرم فیله مرغ
- دو پیمانه لوبیا چشمبلبلی پخته شده
- دو پیمانه شوید تازه
- یک عدد پیاز سرخشده
- یک قاشق چایخوری زعفران
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه پلو شوشتری
- برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید.
- پیاز و فیله مرغ را تفت دهید و سپس نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.
- شوید و لوبیا را اضافه کنید و مایه را لابهلای برنج بریزید.
با توجه به سلیقهتان، میتوانید این غذاها را با سالاد یا ترشی سرو کنید تا طعم بهتری بگیرند.
ارسال دیدگاه