کشف طعم‌های جدید با غذاهای نابِ جنوبی

دوشنبه 5 خرداد 1404 آشپزی
غذاهای نابِ جنوبی

در شهرهای جنوبی کشور، غذاهای نابِ جنوبی به خاطر تنوع و طعم‌های منحصر به فرد خود شناخته شده‌اند. این غذاها نه تنها خاصیت غذایی بالایی دارند بلکه هر کدام داستانی از فرهنگ و سنت‌های محلی را نیز روایت می‌کنند. ما در اینجا به معرفی چند نمونه از این غذاها می‌پردازیم که امید است شما هم از طعم و مزه‌های آن لذت ببرید.

مواد لازم غذاهای نابِ جنوبی

  • ۲ کیلوگرم ماهی (شیر، سنگسر، هامور یا شوریده)
  • ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط
  • ۱ کیلوگرم گشنیز
  • ۲۵۰ گرم شنبلیله
  • ۲۰۰ گرم تمبرهندی
  • ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • فلفل قرمز کوبیده شده
  • یک بوته سیر
  • ۲۰۰ گرم روغن
غذاهای نابِ جنوبی

طرز تهیه

۱. سبزی را پس از تمیز کردن بشویید و خشک کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.

۲. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سیر رنده شده را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سبزی را اضافه و آن را سرخ کنید تا آب سبزی کاملاً کشیده شود.

۳. ماهی را پس از خرد کردن با یک پیمانه آب و کمی نمک روی حرارت ملایم بپزید. پوست آن را بگیرید و به مخلوط سبزی اضافه کنید.

۴. تمبرهندی را در نصف پیمانه آب جوش خیس کنید. سپس در پارچه نازک بریزید و عصاره آن را بگیرید و به ماهی و سبزی اضافه کنید.

۵. به غذا نمک و زردچوبه بزنید. دو تا ۳ لیوان آب اضافه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیم‌جوش بپزد و اصطلاحاً جا بیفتد.

نکات اضافی

برای بهبود طعم این غذا می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید و همراه آن از برنج زعفرانی یا نان محلی سرو کنید تا طعم لذیذتری بگیرد.

ترشی انبه

طرز تهیه ترشی‌انبه خوشمزه و معطر هندی

تهیه بال‌ مرغ

آموزش تهیه بال مرغ خوشمزه: ۴ دستور متفاوت

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا