
مسئولین تیم عربستان پاسخ حرکت خجالت آور پرسپولیس را دادند
مسئولین تیم عربستانی با نهایت احترام با کاروان تیم استقلال برخورد کردند
پست اینستاگرامی باشگاه پرسپولیس و یادآوری جنگ صدها سال قبل بین ایران و هند موجی از انتقادات را در داخل و خارج از کشور به همراه داشت.
روز گذشته مسئولین تیم عربستانی الاهلی با نهایت احترام با کاروان استقلال برخورد کردند و با استقبال شایسته از استقلالی ها نشان دادند، سیاست در مواضع این باشگاه ورزشی جایی ندارد.
در سالهای قبل حتما به یاد دارید حرکت مهدی طارمی در بازیهای چند سال قبل مقابل النصر باعث به وجود آمدن تنش بین هواداران فوتبال ایران و عربستان شد و ماجرای فاجعه منا و بالا رفتن از سفارت عربستان در ایران همگی در نهایت منجر به این شد که روابط فوتبالی دو کشور ایران و عربستان تیره و تار شود
اما کنفدراسیون فوتبال آسیا میزبانی گروه C را به عربستان داد تا ثابت شود هیچ مشکلی بین تیمهای ورزشی دو کشور وجود ندارد و اگر شیطنت های رسانه ای مانند آنچه پرسپولیسی ها قبل از سفر به هند انجام دادند، رخ ندهد، شاهد هیچ نوع کارشکنی از سمت کشور میزبان نخواهیم بود.
ارسال دیدگاه