عدسی یکی از غذاهای مغذی و خوشمزه است که به عنوان یک منبع غنی آهن میتواند به پیشگیری از کم خونی کمک کند. در این مطلب، رازهای خوشمزه شدن عدسی و دستور پخت آن را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم:
- عدسی ۲ لیوان
- روغن ۲ ق غ
- پیاز (متوسط/برای پیاز داغ) ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجهفرنگی ۲ الی ۳ ق غ
طرز تهیه عدسی:
۱- عدسی را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آن را عوض کنید. این کار کمک میکند تا دلدرد نداشته باشید و رنگ عدسی در پخت تغییر نکند.
۲- عدسی را با روغن و آب (یا آب مرغ و گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل، پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل و اگر دوست دارید کمی ادویه گرام ماسالا اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل یا خیلی سفت نکنید.
۳- آن را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون سرو کنید. (اگر کمی پودر گلپر هم روی آن بپاشید، خوشمزه و سهلالهضم میشود.)
۸ راز عدسی:
از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعدهها استفاده میشده زیرا غذایی بسیار مغذی است. در ادامه نکات مهم برای پخت عدسی را بررسی میکنیم:
۱. عدسهای بستهبندی را خریداری کنید و از خرید عدسهای فلهای پرهیز کنید.
۲. عدسی را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ کمتری داشته باشد.
۳. پیاز را در روغن تفت دهید و سپس عدسی را اضافه کنید.
۴. ادویهها را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید.
۵. به عنوان ادویه، زیره و چاشنی سرکه یا آبلیمو تازه استفاده کنید.
۶. اگر آب عدسی تمام شد، از آب جوش اضافه کنید.
۷. برای خوشمزهتر شدن، سیبزمینی نگینی اضافه کنید.
۸. عدسی باید قوامی متعادل داشته باشد.
ارسال دیدگاه