پخت پیتزا اصلی ایتالیایی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که با طعمهای مختلف و مواد اولیه تازه تهیه میشود. در این مقاله ما طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- آرد: 280 گرم
- مخمر خشک: 7 گرم
- آب ولرم: 150 میلی لیتر
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 20 میلی لیتر
- سیر: مقداری بر اساس سلیقه
- پیاز: نصف یک پیاز
- گوجه فرنگی پوره شده: 250 میلی لیتر
- پنیر پیتزا موزارلا بوفالو: 125 گرم
- برگ ریحان: 20 گرم
- ژامبون مرغ یا گوشت: 100 گرم
- انجیر: 3 عدد
- نمک و فلفل و آرد برای سطح کار به مقدار لازم
طرز تهیه پخت پیتزا اصلی ایتالیایی:
۱-برای خمیر ابتدا آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید.
۲-حالا روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید.
۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم به مدت 1 – 2 ساعت استراحت کند تا خمیر دو برابر شود.
۴-برای سس، سیر و پیاز ریز خرد کنید.
۵-پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. سپس گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و شکر، نمک و فلفل را هم بریزید و بگذارید تا 5 – 7 دقیقه روی حرارت کم بپزد.
۶-فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس خمیر را روی سینی پخت قرار دهید.
۷-سس را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
۸-پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی روی پیتزا بچسبانید. سپس پیتزا را در فر بگذارید تا 20 – 25 دقیقه بپزد.
۹-پس از پخت، پیتزا را با برگهای ریحان و ژامبون پارما تزیین کنید و سپس انجیر را روی پیتزا قرار دهید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه