طرز تهیه پخت پیتزا اصلی ایتالیایی به روش حرفه‌ای

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
پیتزا مخصوص ایتالیایی

پخت پیتزا اصلی ایتالیایی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم‌های مختلف و مواد اولیه تازه تهیه می‌شود. در این مقاله ما طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • آرد: 280 گرم
  • مخمر خشک: 7 گرم
  • آب ولرم: 150 میلی لیتر
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 20 میلی لیتر
  • سیر: مقداری بر اساس سلیقه
  • پیاز: نصف یک پیاز
  • گوجه فرنگی پوره شده: 250 میلی لیتر
  • پنیر پیتزا موزارلا بوفالو: 125 گرم
  • برگ ریحان: 20 گرم
  • ژامبون مرغ یا گوشت: 100 گرم
  • انجیر: 3 عدد
  • نمک و فلفل و آرد برای سطح کار به مقدار لازم

پخت پیتزا اصلی ایتالیایی

طرز تهیه پخت پیتزا اصلی ایتالیایی:

۱-برای خمیر ابتدا آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید.

۲-حالا روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید.

۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم به مدت 1 – 2 ساعت استراحت کند تا خمیر دو برابر شود.

۴-برای سس، سیر و پیاز ریز خرد کنید.

۵-پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. سپس گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و شکر، نمک و فلفل را هم بریزید و بگذارید تا 5 – 7 دقیقه روی حرارت کم بپزد.

۶-فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس خمیر را روی سینی پخت قرار دهید.

۷-سس را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.

۸-پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی روی پیتزا بچسبانید. سپس پیتزا را در فر بگذارید تا 20 – 25 دقیقه بپزد.

۹-پس از پخت، پیتزا را با برگ‌های ریحان و ژامبون پارما تزیین کنید و سپس انجیر را روی پیتزا قرار دهید.

نوش جان!

طرز تهیه خمیر کروسان

طرز تهیه خمیر کروسان خوشمزه و ترد

پوست پرتقال شکلاتی

طرز تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی برای پذیرایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا