مواد لازم:
آرد:280 گرم
مخمر خشک: 7 گرم
آب ولرم:150 میلی لیتر
شکر:4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:20 میلی لیتر
سیر:مقداری بابت سلیقه خود
پیاز:نصف یک پیاز
گوجه فرنگی پوره شده: 250 میلی لیتر
پنیر پیتزا موزارلا بوفالو:125 گرم
برگ ریحان:20 گرم
ژامبون مرغ یا گوشت:100 گرم
انجیر:۳ عدد
نمک/فلفل/آرد برای سطح کار به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا ایتالیایی:
۱-برای خمیر ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید
۲-حالا روغن زیتون و را به خمیر مان اضافه میکنیم
۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم ب 1 – 2 ساعت تا استراحت کند تا خمیر دوبرابر شود
۴-برای سس ، سیر و پیاز ریز خرد کنید.
۵-بعد ، پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. بعد گوجه فرنگی های پوره شده را بریزید و شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را بگذارید تا تقریباً روی حرارت کم 5 – 7 دقیقه جا بیفتد.
۶-فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد / 355 درجه فارنهایت گرم کنید. در مرحله بعدی ، خمیر را روی یک سینی پخته شده قرار دهید.
۷-سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
۸-حالا پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی در پیتزا بچسبانید. سپس ، پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد / 355 درجه فارنهایت پخت کنید تا تقریباً. 20 – 25 دقیقه. تا قهوه ای طلایی.
۹-به محض اینکه پیتزا تمام شد ، آن را با برگهای ریحات و ژامبون پارما بپوشانید.
و در آخر برای تزیین انجیر و را روی پیتزا قرا دهید
نوش جان………….
ارسال دیدگاه