» آشپزی » طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۳ - ۱۵:۳۶

طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

پخت پیتزا  اصلی  ایتالیایی

مواد لازم:

آرد:۲۸۰ گرم
مخمر خشک:  ۷ گرم
آب ولرم:۱۵۰ میلی لیتر
شکر:۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۲۰ میلی لیتر
سیر:مقداری بابت سلیقه خود
پیاز:نصف یک پیاز
گوجه فرنگی پوره شده: ۲۵۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا موزارلا بوفالو:۱۲۵ گرم
برگ ریحان:۲۰ گرم
ژامبون مرغ یا گوشت:۱۰۰ گرم
انجیر:۳ عدد
نمک/فلفل/آرد برای سطح کار به مقدار لازم

As soon as the pizza is finished, cover with arugula leaves and Parma ham. Quarter figs and distribute over the pizza . Enjoy served warm.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی:

 

۱-برای خمیر ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید

۲-حالا روغن زیتون و را به  خمیر مان اضافه میکنیم

۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم ب ۱ – ۲ ساعت تا استراحت کند تا خمیر دوبرابر شود

۴-برای سس ، سیر و پیاز ریز خرد کنید.

۵-بعد ، پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. بعد گوجه فرنگی های پوره شده  را بریزید و شکر و  نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را بگذارید تا تقریباً  روی حرارت کم ۵ – ۷ دقیقه جا بیفتد.

۶-فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در مرحله بعدی ، خمیر را روی یک سینی پخته شده قرار دهید.

۷-سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.

۸-حالا پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی در پیتزا بچسبانید. سپس ، پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۵ درجه فارنهایت پخت کنید تا تقریباً. ۲۰ – ۲۵ دقیقه. تا قهوه ای طلایی.

۹-به محض اینکه پیتزا تمام شد ، آن را با برگهای ریحات  و ژامبون پارما بپوشانید.

و در آخر برای تزیین  انجیر و را روی پیتزا  قرا دهید

نوش جان………….

 


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه