طرز تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا خوشمزه و آسان

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
سوپ پنیری مرغ و پاستا

سوپ پنیری مرغ و پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و دلپذیر پاییزی است که با طعمی خاص می‌تواند همه را مجذوب خود کند. این سوپ با ترکیب خامه‌گون پنیر و عطر مرغ، تجربه‌ای دلچسب را برای شما به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم برای تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا

  • روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
  • سیر خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد
  • گوجه‌های گوشتی خرد شده : 6 عدد
  • عصاره مرغ : 2 عدد
  • پونه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ خرد شده : 2 عدد
  • پنیر موزارلا : 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده
  • نمک، فلفل سیاه
  • پاستا : نصف بسته

طرز تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا

ابتدا روغن را درون تابه ریخته و پیاز را با آن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را نیز به مخلوط اضافه کنید. 2 لیوان آب ریخته و برای 10 دقیقه بگذارید بجوشد. سپس مرغ و گوجه‌فرنگی خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. در انتها پنیر موزارلا، پارمسان و جعفری را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند، مواد را هم بزنید.

نکته: می‌توانید برای افزایش طعم و عطر این سوپ پنیری مرغ و پاستا از انواع ادویه‌ها مانند زردچوبه و دارچین نیز استفاده کنید.

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه و ساده

دستور پخت کوکو کدو حلوایی

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا