سوپ پنیری مرغ و پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و دلپذیر پاییزی است که با طعمی خاص میتواند همه را مجذوب خود کند. این سوپ با ترکیب خامهگون پنیر و عطر مرغ، تجربهای دلچسب را برای شما به ارمغان میآورد.
مواد لازم برای تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا
- روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
- سیر خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد
- گوجههای گوشتی خرد شده : 6 عدد
- عصاره مرغ : 2 عدد
- پونه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ خرد شده : 2 عدد
- پنیر موزارلا : 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده
- نمک، فلفل سیاه
- پاستا : نصف بسته
طرز تهیه سوپ پنیری مرغ و پاستا
ابتدا روغن را درون تابه ریخته و پیاز را با آن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را نیز به مخلوط اضافه کنید. 2 لیوان آب ریخته و برای 10 دقیقه بگذارید بجوشد. سپس مرغ و گوجهفرنگی خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. در انتها پنیر موزارلا، پارمسان و جعفری را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند، مواد را هم بزنید.
نکته: میتوانید برای افزایش طعم و عطر این سوپ پنیری مرغ و پاستا از انواع ادویهها مانند زردچوبه و دارچین نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه