رولت مرغ و گوشت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت مرغ و قرمز تهیه میشود. این غذا به خاطر طعم لذیذ و ظاهر زیبا، گزینهای مناسب برای مهمانیها و دورهمیهاست.
مواد لازم رولت مرغ و گوشت
- سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
- گوشت قرمز چرخ شده ۲۰۰ گرم
- زعفران دم کرده پررنگ ۱ قاشق غذا خوری
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
- مواد میانی رولت: گردو خرد شده ۲/۳ پیمانه
- رب انار ۲ قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- زرشک ۱/۲ قاشق غذا خوری
- پیاز کوچک ۲ عدد
- مواد سس: زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری، آب جوش ۲ لیوان، آبغوره ۱ قاشق غذا خوری، آلو خورشتی ۶ عدد
طرز تهیه
- پیاز را رنده کرده و آبش را خوب میگیریم. سپس گوشت و مرغ را به آن اضافه میکنیم و زعفران و نمک و ادویه را نیز افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
- مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهدار شود.
- در یک تابه کمی روغن میریزیم و پیاز خرد شده را تفت میدهیم. سپس گردو و زرشک و ربها را افزوده و تفت میدهیم.
- یک کیسه فریزر را چرب کرده و از مخلوط گوشت به اندازه یک توپ برداشته و روی کیسه پهن میکنیم.
- مواد میانی را روی گوشت پهن کرده و با کمک نایلون رول میکنیم و گوشههای نایلون را محکم میکنیم.
- رولتها را در روغن سرخ کرده و برای سس در آب جوش، رب و زعفران و آبغوره و کمی نمک را حل کرده و روی رولتها میریزیم.
نکته: میتوانید برای تزیین از آلو خورشتی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه