طرز پخت رولت مرغ و گوشت

شنبه 10 شهریور 1397 آشپزی
طرز پخت رولت مرغ و گوشت
توی این رولت من از گوشت قرمز و مرغ استفاده کردم میتونید گوشت قرمز رو هم حذفش کنید و فقط از مرغ استفاده کنید.

 مواد لازم رولت مرغ و گوشت

مواد اصلی

سینه مرغ چرخ شده۱ عدد
گوشت قرمز چرخ شده۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده پر رنگ۱ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ۱ عدد
نمک و زردچوبه و ادویهبه مقدار لازم
مواد میانی رولتگردو خردشده
۲/۳ پیمانهرب انار
۲ قاشق غذا خوریرب گوجه ‌فرنگی
۱/۲ قاشق غذا خوریزرشک
۲ قاشق غذا خوریپیاز کوچک
۱ عدد

مواد سس

رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
آب جوش۲ لیوان
آبغوره۱ قاشق غذا خوری
آلو خورشتی۶ عدد

طرز تهیه

۱-پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو خوب میگریم بعد گوشت و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.زعفران و نمک و ادویه و زردچوبه رو هم همین طور و حسابی ورزش میدیم.
۲-میزاریم یخچال تا حدود یه ساعتی بمونه تا قشنگ مزه دار بشه
۳-توی یه تابه یه کم روغن میریزیم مواظب باشید که روغنتون کم باشه تا روان نشه و پیاز کوچیک رو خرد کرده و کمی که تفت خورد بهش گردو و زرشک و رب ها رو اضافه میکنیم و باهم تفتشون میدیم.
۴-حالا یه کیسه فریزر رو چرب میکنیم با دست از گوشتمون اندازه یک توپ برمیداریم رو کیسه فریزر پهن میکنیم به اندازه تقریبا ۱ سانت و به شکل مربع یا مستطیل میتونید توی یه سینی این کارو انجام بدید .
۵-بعد از موادمون روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و با کمک نایلون رولش میکنیم و گوشه های نایلون رو محکم میکنیم و دوباره میزاریم کمی یخچال بمون تا فرم بگیره.بعد تو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم.
۶-و در آخر برای سس توی آب جوش رب رو حل میکنیم و زعفران و آبغوره و کمی نمک میزنیم و روی رولت هامون میریزیم چند تا آلو خورشتی هم اضافه میکنیم .و میزاریم بپزه تا رولت ها مغز پخت بشن با حرارت کم.

منبع:سر آشپز پاپیون
دستور تهیه ۹ میان وعده خوشمزه با مرغ

دستور تهیه ۹ میان وعده خوشمزه با مرغ

دستور پخت ته چین گوجه فرنگی

دستور پخت ته چین گوجه فرنگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا