توی این رولت من از گوشت قرمز و مرغ استفاده کردم میتونید گوشت قرمز رو هم حذفش کنید و فقط از مرغ استفاده کنید.
مواد لازم رولت مرغ و گوشت
مواد اصلی
سینه مرغ چرخ شده۱ عدد
گوشت قرمز چرخ شده۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده پر رنگ۱ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ۱ عدد
نمک و زردچوبه و ادویهبه مقدار لازم
مواد میانی رولتگردو خردشده
۲/۳ پیمانهرب انار
۲ قاشق غذا خوریرب گوجه فرنگی
۱/۲ قاشق غذا خوریزرشک
۲ قاشق غذا خوریپیاز کوچک
۱ عدد
مواد سس
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
آب جوش۲ لیوان
آبغوره۱ قاشق غذا خوری
آلو خورشتی۶ عدد
طرز تهیه
۱-پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو خوب میگریم بعد گوشت و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.زعفران و نمک و ادویه و زردچوبه رو هم همین طور و حسابی ورزش میدیم.
۲-میزاریم یخچال تا حدود یه ساعتی بمونه تا قشنگ مزه دار بشه
۳-توی یه تابه یه کم روغن میریزیم مواظب باشید که روغنتون کم باشه تا روان نشه و پیاز کوچیک رو خرد کرده و کمی که تفت خورد بهش گردو و زرشک و رب ها رو اضافه میکنیم و باهم تفتشون میدیم.
۴-حالا یه کیسه فریزر رو چرب میکنیم با دست از گوشتمون اندازه یک توپ برمیداریم رو کیسه فریزر پهن میکنیم به اندازه تقریبا ۱ سانت و به شکل مربع یا مستطیل میتونید توی یه سینی این کارو انجام بدید .
۵-بعد از موادمون روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و با کمک نایلون رولش میکنیم و گوشه های نایلون رو محکم میکنیم و دوباره میزاریم کمی یخچال بمون تا فرم بگیره.بعد تو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم.
۶-و در آخر برای سس توی آب جوش رب رو حل میکنیم و زعفران و آبغوره و کمی نمک میزنیم و روی رولت هامون میریزیم چند تا آلو خورشتی هم اضافه میکنیم .و میزاریم بپزه تا رولت ها مغز پخت بشن با حرارت کم.
منبع:سر آشپز پاپیون
ارسال دیدگاه