طرز تهیه رولت مرغ و گوشت خوشمزه و ساده

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
طرز پخت رولت مرغ و گوشت

رولت مرغ و گوشت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت مرغ و قرمز تهیه می‌شود. این غذا به خاطر طعم لذیذ و ظاهر زیبا، گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

مواد لازم رولت مرغ و گوشت

  • سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
  • گوشت قرمز چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده پررنگ ۱ قاشق غذا خوری
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • مواد میانی رولت: گردو خرد شده ۲/۳ پیمانه
  • رب انار ۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • زرشک ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز کوچک ۲ عدد
  • مواد سس: زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری، آب جوش ۲ لیوان، آبغوره ۱ قاشق غذا خوری، آلو خورشتی ۶ عدد

طرز تهیه

  1. پیاز را رنده کرده و آبش را خوب می‌گیریم. سپس گوشت و مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و زعفران و نمک و ادویه را نیز افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.
  2. مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.
  3. در یک تابه کمی روغن می‌ریزیم و پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم. سپس گردو و زرشک و رب‌ها را افزوده و تفت می‌دهیم.
  4. یک کیسه فریزر را چرب کرده و از مخلوط گوشت به اندازه یک توپ برداشته و روی کیسه پهن می‌کنیم.
  5. مواد میانی را روی گوشت پهن کرده و با کمک نایلون رول می‌کنیم و گوشه‌های نایلون را محکم می‌کنیم.
  6. رولت‌ها را در روغن سرخ کرده و برای سس در آب جوش، رب و زعفران و آبغوره و کمی نمک را حل کرده و روی رولت‌ها می‌ریزیم.

نکته: می‌توانید برای تزیین از آلو خورشتی استفاده کنید.

دستور پخت ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی خوشمزه و آسان

دستور تهیه نان پنجیک خوشمزه در فر 

طرز تهیه نان زعفرانی خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا