
طرز پخت برگر کبه لبنانی
برگر کبه لبنانی یکی از غذاهای پرطرفدار در فرهنگ غذایی لبنان است. این غذا از طرفداران زیادی در سراسر جهان برخوردار است. برگر کبه لبنانی از ترکیب گوشت چرخ کرده، نان خشک، پیاز، روغن زیتون و ادویههای مختلف تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح میدهیم ، برگر کبه لبنانی را میتوان با نون لواش، خیار شور، شیرینی سیر، رب گوجه فرنگی و سس یا چاشنیهای دیگر سرو کرد. این غذا میتواند به عنوان یک غذای خوشمزه در جمع دوستان و خانواده شما سرو شود.

طرز پخت برگر کبه لبنانی
مواد لازم برگر کبه لبنانی
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- حُمُص 200 گرم
- اسفناج 80 گرم
- گوجه فرنگی نیمه خشک 1 پیمانه
- بلغور ½ پیمانه
- برگ تازه جعفری خردشده ¾ پیمانه
- برگ نعناع تازه و خردشده ⅓ پیمانه
- روغن زیتون ¼ پیمانه
- نان همبرگر 4 عدد
- پیاز 2 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه برگر کبه لبنانی
طرز تهیه برگر کبه لبنانی
برای تهیه این غذا، ابتدا پیازها را رنده کرده و تخم مرغ را بزنید. سپس نانها را از وسط به دو نیم کنید و تفت دهید. بلغور را در آب سرد بریزید و پس از گرفتن آب، آن را به کاسهای منتقل کنید. به بلغور ¼ پیمانه جعفری، پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، نعناع و تخم مرغ اضافه کنید و همه را با دست ترکیب کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس با دستهای خود همبرگرهایی به قطر 2 سانتی متر با مواد تهیه شده درست کنید و آنها را در بشقابی قرار داده و با سلفون بپوشانید. سپس بشقاب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
برای تهیه سالاد، گوجههای نیمه خشک، مغز تخمه آفتابگردان، جعفری، آبلیمو، روغن زیتون و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. در صورتی که گوجه نیمه خشک ندارید، میتوانید از گوجه تازه استفاده کنید.
در نهایت، 2 قاشقه غذاخوری روغن زیتون را در تابهای نچسب گرم کنید و هر طرف از همبرگرها را به مدت 4 دقیقه سرخ کنید. سپس روی نانها اسفناج، سالاد، همبرگر و حمص قرار داده و لایه دیگری از نان را روی آنها بگذارید. سفره غذای خود را با این غذای لذیذ و سالم تزئین کنید.
ارسال دیدگاه