طرز تهیه بورک گوشت و بورک سوسیس

یکشنبه 4 مهر 1400 آشپزی

بورک گوشت و کشمش

مواد لازم:

  • آرد: 4 پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • روغن: یک سوم پیمانه
  • آب لیموسنگی: نصف یک عدد
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: یک پیمانه

مواد لازم میانی:

  • گوشت (چرخ کرده): 250 گرم
  • پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
  • کشمش: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد اضافی:

  • کره (ذوب شده): 125 گرم
  • آرد: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.

برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

خمیر ور آمده را به 10 قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آنها پخش کرده و رول کنید.

رول ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آنها بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید.


بورک سوسیس و پنیر

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا: 2 عدد
  • سودا یا آب گازدار: یک دوم پیمانه
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • سوسیس: به مقدار لازم
  • پنیر گودا (رنده شده): یک سوم پیمانه
  • پنیر چدار (رنده شده): به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی (ریز خرد شده): یک عدد
  • فلفل سبز (خرد شده): 2 عدد
  • زرده تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد

طرز تهیه:

خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید. سودا یا آب گازدار و روغن را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را با برس روی خمیر بمالید.

خمیر دیگر را روی اولی قرار دهید و بقیه مخلوط را با برس روی آن بمالید، خمیر را طوری برش دهید که هشت مثلث از آن در آید.

یک برش سوسیس و مخلوط دو پنیر را روی هر مثلث خمیر قرار داده و خمیر با بچینید و در سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را با برس رویی رول ها بمالید.

با چاقو برش کوچکی روی هر یک از رول ها ایجاد کرده و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را در آنها قرار دهید. اجازه دهید بورک ها حدود 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گجرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بپزند تا طلایی و برشته شوند.

کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان/ طرز تهیه کیک رنگین کمان خوشمزه

دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا