کوکو سیب زمینی غذایی خوشمزه و محبوب است که تهیه آن با مواد اولیه ساده و در زمان کوتاهی امکانپذیر است. در این مطلب دو روش مختلف برای تهیه کوکو سیب زمینی شرح داده میشود.
روش اول برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی
برای تهیه این کوکو برای چهار الی شش نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
- سیب زمینی: ۱ کیلوگرم
- تخم مرغ: ۴ الی ۵ عدد
- بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
روش پخت:
- ابتدا پوست سیب زمینیها را خوب بشویید و بگذارید آبپز شوند.
- اجازه دهید سیب زمینیها خنک شوند و سپس آنها را پوست گرفته و رنده کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
- اکنون فلفل و نمک را نیز به تخم مرغها اضافه کنید.
- سپس تخم مرغها را به سیب زمینیهای رنده شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و با قاشق مقداری از مایه کوکو را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
این کوکو سیب زمینی را میتوانید با گوجه، پیاز و خیارشور سرو کنید. همچنین سرو این غذا با ترشی لیته طعم بهتری به آن میبخشد.
نکته:
- اگر تعداد تخم مرغها کم بود میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.
روش دوم برای پخت کوکو سیب زمینی
در این روش نیازی به آبپز کردن سیب زمینی نیست. به این ترتیب زمان کمتری برای تهیه این کوکو سیب زمینی نیاز است:
- سیب زمینی: ۱ کیلوگرم
- تخم مرغ: ۳ الی ۴ عدد
- روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و آنقدر بهم بزنید تا کف کند.
- اکنون تخم مرغها و سیب زمینیها را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- زمانی که روغن گرم شد، مقداری از مایه را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
کوکو سیب زمینی آماده است و میتوانید آن را با گوجه حلقه شده، خیارشور و ترشی سرو نمایید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه