شیرینی تاتلیسی گل یکی از دسرهای جذاب و خوشمزه ترکیهای است که با طرز تهیه آسانی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا مراحل پخت این شیرینی ترکیه ای را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم شیرینی تاتلیسی گل:
- 2 قاشق غذاخوری پر کره (125 گرم)
- 1 استکان روغن مایع (80 گرم)
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری ماست
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا انگور
- 3 قاشق غذاخوری ایرمیک آرد سمولینا
- 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- آرد به مقدار لازم (حدود 2 و نیم الی 3 لیوان)
برای شربت شیرینی تاتلیسی گل:
- 2 و نیم لیوان شکر
- 3 لیوان آب
- یک برش نازک لیمو
طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گل:
طرز تهیه شربت: ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. شربت سرد روی تاتلی گرم ریخته میشود. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کرد برش لیمو را بیفزایید و با حرارت کم حدود 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید.
طرز تهیه خمیر: آرد و مواد خشک را سه بار الک کنید تا سبک شود. کره نرم شده در دمای اتاق، روغن مایع، تخم مرغ، ماست، سرکه و ایرمیک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. وانیل، بکینگ پودر و آرد را به آرامی اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید تا 15 دقیقه استراحت کند.
پس از استراحت، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید. با استکان به شکل دایره برش بزنید. سه عدد خمیر دایره را کنار هم طوری بگذارید که لبههایشان روی هم بیفتد و در یک سمت دو عدد فندق قرار دهید و رول کنید. رول را از وسط برش بزنید و کنارههای خمیر را کمی فشار دهید و داخل سینی بچینید.
تمام خمیر را به این شکل آماده کنید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد. حدود 30 دقیقه زمان میبرد تا تاتلیها سرخ شوند. پس از پخت، اجازه دهید حدود 30 دقیقه خنک شود سپس شربت سرد را روی تاتلی بریزید. میتوانید مقدار شربت کمتری اضافه کنید، این به سلیقه شما بستگی دارد.
ارسال دیدگاه