مواد لازم برای تهیه آش بلغور جو با کشک برای 6 نفر
- لوبیا چیتی 1/2پیمانه
- لوبیا قرمز 1/2پیمانه
- عدس 1/2پیمانه
- نخود 1/2پیمانه
- برنج نیم دانه 1/2پیمانه
- بلغور جو 2 پیمانه
- عصاره گوشت یا قلم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- سبزی آش پاک شده 300 گرم
- پیاز 3 عدد
- نعنا خشک به میزان لازم
- کشک یا ماست چکیده به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه آش بلغور جو با کشک برای 4 نفر
- لوبیا چیتی 1/3پیمانه
- لوبیا قرمز 1/3پیمانه
- عدس 1/3پیمانه
- نخود 1/3پیمانه
- برنج نیم دانه 1/3پیمانه
- بلغور جو 1.5 پیمانه
- عصاره گوشت یا قلم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- سبزی آش پاک شده 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- نعنا خشک به میزان لازم
- کشک یا ماست چکیده به میزان لازم
طرز تهیه آش بلغور جو با کشک
- از شب قبل حبوبات و بلغور جو را خیسانده و چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
- حبوبات را جداگانه بپزید و کنار بگذارید. سبزی آش را پاک کرده و خرد کنید.
- یکی از پیازها را خرد کنید سرخ کنید. بعد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و حبوبات بجز عدس را اضافه کنید و آب بریزید تا حبوبات بپزند.
- پیاز داغ و نعناع داغ آش را در این فاصله آماده کنید.
- وفتی حبوبات نیم پز شد عدس و برنج و بلغور اضافه کنید و اجازه دهید به طور کامل پخته شوند و سبزی و آب قلم را نیز اضافه کنید وقتی پخت آش کامل شد .
- نیم ساعت قبل از خاموش کردن آش کشک را نیز اضافه کنید.آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کنید. این آش در روزهای سرد زمستانی بی نظیر است.
نکته برای بهتر شدن آش بلغور جو
- سبزی آش را به نسبت سبزی خورشتی درشت تر خرد کنید.
- سبزی آش جو شامل گشنیز ، جعفری ، تره و اسفناج و هر چه مقدر گشنیز آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.
- از کشک ساده، کشک زعفرانی، ماست چکیده، حبوبات پخته شده، پیاز داغ و نعنا داغ میتوانید برای تزیین آش استفاده کنید.
ارسال دیدگاه