
آش بلغور جو بلغور مملو از مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های بسیاری است. وقتی از این ماده مقوی داخل آش استفاده می کنید علاوه بر اینکه مزه غذا را بسیار عالی می کند به سلامت قلب و دستگاه گوارش نیز کمک شایانی می کند. همچنین سایر حبوبات به کار رفته در این غذا نیز بسیار انرژی زا هستند.
این غذا برای کودکان نیز بسیار مناسب است. آموزش این غذای خوش طعم و ماندگار رو مهمان مجله دایان باشید.آش بلغور جو جزء آش های خوشمزه و مقوی است که در شهرهای مختلف به روش های متفاوت پخته می شود.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور جو با کشک
برای 6 نفر
- لوبیا چیتی 1/2پیمانه
- لوبیا قرمز 1/2پیمانه
- عدس 1/2پیمانه
- نخود 1/2پیمانه
- برنج نیم دانه 1/2پیمانه
- بلغور جو 2 پیمانه
- عصاره گوشت یا قلم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- سبزی آش پاک شده 300 گرم
- پیاز 3 عدد
- نعنا خشک به میزان لازم
- کشک یا ماست چکیده به میزان لازم
طرز تهیه آش بلغور جو با کشک
- از شب قبل حبوبات و بلغور جو را خیسانده و چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
- حبوبات را جداگانه بپزید و کنار بگذارید. سبزی آش را پاک کرده و خرد کنید.
- یکی از پیازها را خرد کنید سرخ کنید. بعد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و حبوبات بجز عدس را اضافه کنید و آب بریزید تا حبوبات بپزند.
- پیاز داغ و نعناع داغ آش را در این فاصله آماده کنید.
- وفتی حبوبات نیم پز شد عدس و برنج و بلغور اضافه کنید و اجازه دهید به طور کامل پخته شوند و سبزی و آب قلم را نیز اضافه کنید وقتی پخت آش کامل شد .
- نیم ساعت قبل از خاموش کردن آش کشک را نیز اضافه کنید.آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کنید. این آش در روزهای سرد زمستانی بی نظیر است.
نکته
- سبزی آش را به نسبت سبزی خورشتی درشت تر خرد کنید.
- سبزی آش جو شامل گشنیز ، جعفری ، تره و اسفناج و هر چه مقدر گشنیز آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.
- از کشک ساده، کشک زعفرانی، ماست چکیده، حبوبات پخته شده، پیاز داغ و نعنا داغ میتوانید برای تزیین آش استفاده کنید.
ارسال دیدگاه