غذاهای ترکیهای به خاطر طعم غنی و تنوع زیاد شهرت دارند. یکی از طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه ترکیهای که امروز به شما آموزش میدهیم، شامل گوشت قرمز و مواد تازه است. با ما همراه باشید!
مواد اولیه :
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
- خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته
- پیاز متوسط 1 عدد
- گوشت چرخی 250گرم
- بادمجان 1 کیلو
- فلفل سبز تند 4 عدد
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان کافی
- ماست چکیده 1 پیمانه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
1. خمیر یوفکا مثلثی را به وسیله نی رول کنید.
2. در روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده تفت دهید. نمک بزنید.
3. فلفل سبز ریز شده، زردچوبه و گوجه ریز شده را بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنید و حرارت را تا آب گوجه کشیده شود، نگه دارید.
4. در یک ظرف دیگر کمی روغن بریزید و پودر فلفل قرمز را کمی تفت دهید. بادمجان کبابی را با ماست چکیده و نمک مخلوط کنید.
5. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسد. ابتدا بورانی بادمجان را وسط دیس گرد بریزید. بعد گوشت چرخکرده سرخ شده را بریزید و رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید. فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته و با جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.
ارسال دیدگاه