آموزش طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه ترکیه‌ای با گوشت قرمز

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 26

غذاهای ترکیه‌ای به خاطر طعم غنی و تنوع زیاد شهرت دارند. یکی از طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه ترکیه‌ای که امروز به شما آموزش می‌دهیم، شامل گوشت قرمز و مواد تازه است. با ما همراه باشید!

مواد اولیه :

  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • گوشت چرخی 250گرم
  • بادمجان 1 کیلو
  • فلفل سبز تند 4 عدد
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان کافی
  • ماست چکیده 1 پیمانه
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 عدد متوسط

طرز تهیه:

1. خمیر یوفکا مثلثی را به وسیله نی رول کنید.

2. در روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده تفت دهید. نمک بزنید.

3. فلفل سبز ریز شده، زردچوبه و گوجه ریز شده را بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنید و حرارت را تا آب گوجه کشیده شود، نگه دارید.

4. در یک ظرف دیگر کمی روغن بریزید و پودر فلفل قرمز را کمی تفت دهید. بادمجان کبابی را با ماست چکیده و نمک مخلوط کنید.

5. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه می‌رسد. ابتدا بورانی بادمجان را وسط دیس گرد بریزید. بعد گوشت چرخ‌کرده سرخ شده را بریزید و رول‌های یوفکا را دور تا دور بچینید. فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته و با جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.

Capture 27

طرز تهیه خورش کلم بروکلی خوشمزه و ساده

Capture 63

روشهای موثر برای از بین بردن بوی بد مرغ 🍗

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا