گمج کباب گیلانی با سبزی چوچاق یک غذای بومی و خوشمزه از گیلان است که به خاطر طبخ در ظروف سفالی، طعمی خاص و منحصر به فرد پیدا میکند. این کباب با استفاده از سبزی محلی چوچاق تهیه میشود که عطر و طعم خاصی به آن میبخشد.
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
- گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
- گردو چرخ کرده 300 گرم
- پیاز چرخ شده
- سبزی چوچاق 1 پیمانه
- رب انار 5 قاشق غذاخوری
- جعفری ریز خرد شده
- گلپر، نمک و فلفل
زمان پخت: 20 دقیقه
نکات مهم:
- علاوه بر این مواد، توجه به بهداشت و نحوه نگهداری ظروف سفالی بسیار اهمیت دارد. بهتر است هر بار پس از استفاده، آنها را به خوبی تمیز کرده و روغن بزنید تا ترک نخورند.
- سبزی چوچاق را میتوانید در کیسه فریزر نگهداری کنید تا عطر و بوی آن حفظ شود.
- همچنین در تهیه این غذا، توجه داشته باشید که از ظروف لعابدار استفاده کنید تا بهداشت غذا به خطر نیفتد.
با رعایت این نکات میتوانید یک گمج کباب گیلانی با سبزی چوچاق خوشمزه و سالم تهیه کنید!
ارسال دیدگاه