درست کردن کیک هویج بسیار راحت و بدون دردسر است.
در مقابل طعم فوق العاده ای که این کیک دارد و شما را به خود معتاد می کند، قطعا به درست کردن اش می ارزد.
مواد لازم برای کیک هویج :
- 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- 2 فنجان آرد
- یک فنجان شکر
- نصف قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
- نصف قاشق غذا خوری جوز
- یک فنجان هویج
- نصف قاشق غذا خوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 فنجان ماست
- نصف فنجان شیر
- نصف فنجان روغن مایع
طرز تهیه کیک هویج:
1. آرد را الک کنید.
2. آرد، شکر، بکینگ پودر، زنجبیل، و جوز را با هم مخلوط کنید و هویج رنده شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
3. تخم مرغ، شیر، ماست و روغن را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و مواد خشک مخلوط شده با هم را کم کم به اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر ضاف و یکدست شود.
4. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت 5 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس با پودر قند و یا مربای هویج و یا خامه تزیین کنید.
ارسال دیدگاه