طرز تهیه کیک هویج

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی
Capture 79

 درست کردن کیک هویج بسیار راحت و بدون دردسر است.

در مقابل طعم فوق العاده ای که این کیک دارد و شما را به خود معتاد می کند، قطعا به درست کردن اش می ارزد.

مواد لازم برای کیک هویج :

  •     2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  •     2 فنجان آرد
  •     یک فنجان شکر
  •     نصف قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
  •     نصف قاشق غذا خوری جوز
  •     یک فنجان هویج
  •     نصف قاشق غذا خوری وانیل
  •     2 عدد تخم مرغ
  •     2 فنجان ماست
  •     نصف فنجان شیر
  •     نصف فنجان روغن مایع  

 

کیک هویج

کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج:

1. آرد را الک کنید.

2. آرد، شکر، بکینگ پودر، زنجبیل، و جوز را با هم مخلوط کنید و هویج رنده شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.

3. تخم مرغ، شیر، ماست و روغن را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و مواد خشک مخلوط شده با هم را کم کم به اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر ضاف و یکدست شود.

4. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت 5 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس با پودر قند و یا مربای هویج و یا خامه تزیین کنید.

Capture 78

Capture 82

مافین انجیر و گردو

ترایفل کلاسیک

ترایفل کلاسیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا