کیک نارنگی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که طرز تهیه کیک نارنگی آن بسیار آسان میباشد. این کیک شگفتانگیز با طعم ملایم نارنگی و بافت نرم و مرطوب خود، انتخاب بینظیری برای هر مهمانی خواهد بود. همچنین، اگر این کیک را با کمی خامه سرو کنید، طعمش دوچندان میشود.
مواد لازم:
- نارنگی ۳۷۵ گرم
- کره قدری
- تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
- شکر ۲۲۵ گرم
- پودر بادام ۲۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
نارنگیها را در قابلمهای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت بپزید. سپس آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگیها را از وسط نصف کرده و هستههای آنها را جدا کنید. بعد از آن، نارنگیها را به همراه پوستشان در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتیمتری را با کره چرب کنید.
میتوانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پورهی نارنگی مخلوط کنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمیکنید، تخممرغها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پورهی نارنگی را به آنها اضافه کنید.
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقهی دیگر بپزید. کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیهی کیک نارنگی:
ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آنها را تمیز بشویید. میتوانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید. همچنین میتوانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.
ارسال دیدگاه