کیک نارنگی خوشمزه: طرز تهیه کیک نارنگی برای شما

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 84

کیک نارنگی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که طرز تهیه کیک نارنگی آن بسیار آسان می‌باشد. این کیک شگفت‌انگیز با طعم ملایم نارنگی و بافت نرم و مرطوب خود، انتخاب بی‌نظیری برای هر مهمانی خواهد بود. همچنین، اگر این کیک را با کمی خامه سرو کنید، طعمش دوچندان می‌شود.

مواد لازم:

  • نارنگی ۳۷۵ گرم
  • کره قدری
  • تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
  • شکر ۲۲۵ گرم
  • پودر بادام ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

نارنگی‌ها را در قابلمه‌ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت بپزید. سپس آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی‌ها را از وسط نصف کرده و هسته‌های آنها را جدا کنید. بعد از آن، نارنگی‌ها را به همراه پوستشان در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کف و دیواره‌های قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتی‌متری را با کره چرب کنید.

می‌توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره‌ی نارنگی مخلوط کنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمی‌کنید، تخم‌مرغ‌ها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پوره‌ی نارنگی را به آنها اضافه کنید.

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقه‌ی دیگر بپزید. کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه‌ی کیک نارنگی:

ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آنها را تمیز بشویید. می‌توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید. همچنین می‌توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.

Capture 85

طرز تهیه دسر بیسکوییت بستنی شکلاتی خوشمزه

Capture 83

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا