طرز تهیه کیک مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت!

دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 آشپزی
کیک مرغ

در این مطلب به شما روش تهیه کیک مرغ پنیری را آموزش خواهیم داد. این کیک طعمی منحصر به فرد و بافتی نرم دارد که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی یا پذیرایی باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم :

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) 1 پیمانه
  • مرغ (سینه یا کالباس) دو قطعه
  • پیازچه 1 سوم پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه

حال به طرز تهیه کیک مرغ پنیری می‌پردازیم:

ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا هوا بخورد و سبک شود. کره را برش دهید و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند. سپس شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم بزنید. نیازی نیست تکه‌های کره آب شوند، فقط مخلوط کردن کافیست.

مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری در کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید. حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید. خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمت‌ها کمی خامه بزنید. حال کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید.

نکات:

1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.

2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 برابر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.

3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.

4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

استیک

آموزش طرز تهیه استیک خوشمزه در فر با سبزیجات

خورش خلال

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه خوشمزه و اصیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا