آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ خوشمزه

یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 3

کیک شکلاتی بدون تخم مرغ یک گزینه عالی برای کسانی است که به دلایلی نمی‌خواهند از تخم مرغ استفاده کنند. با این دستور می‌توانید یک کیک خوشمزه و نرم تهیه کنید که همه را شگفت‌زده می‌کند.

مواد لازم :

  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید 2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 2/3 پیمانه
  • آب سرد 2 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • آرد 3 پیمانه
  • جوش شیرین 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه ی بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید. مایع حاصل شده را در یک قالب به ابعاد 23*33 که از قبل کف و دیواره ی آن را چرب کرده‌اید بریزید.

در فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه بپزید. با یک سیخ چوبی چک کنید که کیک کامل پخته شده باشد. کیک شکلاتی بدون تخم مرغ آماده است و می‌توانید آن را با خامه و یا کرم‌های دلخواه تزیین کنید.

نکته: برای طعم بهتر می‌توانید از مغزهای خوراکی یا میوه‌های خشک در تزیین کیک استفاده کنید.

Capture 4

آموزش طرز تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه و لذیذ

Capture 109

طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا