این کیک شکلاتی خوشمزه را بپزید و با میوههای تابستانی تزئین کنید و از میهمانها پذیرایی کنید.
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 35 تا 40 دقیقه
میزان سرو: 10 تا 12 نفر
مواد لازم کیک شکلاتی:
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 200 گرم
- وانیل: یک هشتم ق چ
- روغن مایع: یک و یک چهارم پیمانه
- شیر: 1 پیمانه
- آرد: 300 گرم
- پودر کاکائو: 3 ق س
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
- نمک: کمی
- میوه های تابستانی: به سلیقه شما
مواد لازم گاناژ:
- خامه صبحانه: 100 گرم
- شکلات تلخ یا شیری: 120 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا تخم مرغها را به همراه شکر با دور متوسط همزن بزنید تا کرمی و سبک شود سپس وانیل و روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند، در این مرحله همزن را خاموش کنید و کار را با لیسک ادامه دهید مخلوط آرد، کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را به همراه شیر به تناوب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که مواد خشک را در هنگام اضافه کردن حتما الک کنید. مواد کیک آماده را درون قالب پای با قطر 28 سانتی متر که از قبل چرب کردهاید بریزید و درون فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.
- چون دماهای فرها متفاوت است، حتما از 30 دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر از مواد به خلال نچسبید به پخت خاتمه دهید.
- بعد از پخت، کیک را 10 دقیقه بر روی توری خنک کنید و سپس از قالب خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود سپس با گاناژ کیک را روکش کنید و با میوههای دلخواهتان تزیین کنید.
طرز تهیه گاناژ:
- خامه را درون ظرف مناسبی ریخته و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید و از روی شعله بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و صاف و یکدست شود.
نکته:
- برای اضافه کردن کاکائو 3 قاشق سوپخوری از آرد بردارید.
- این کیک را در هر قالبی که دوست دارید میتوانید تهیه کنید فقط دقت کنید که اگر قطر قالب کمتر باشد ممکن است به زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشید.
- اجازه دهید گاناژ و کیک هر دو خنک شوند بعد با گاناژ، کیک را روکش کنید.
ارسال دیدگاه