برای تهیه این کیک نوتلا خوشمزه و بسیار زیبا که به ان کیک ستاره ای نوتلا هم گفته میشود ، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید.
مواد لازم:
- یک شیشه نوتلا
- ۱ عدد تخم مرغ
- خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید. یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید. این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.آنها را روی هم بچینید.
توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.
لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید. تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.
ارسال دیدگاه