طرز تهیه کیک نوتلا خوشمزه و زیبا

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 32

برای تهیه این کیک نوتلا خوشمزه و بسیار زیبا که به آن کیک ستاره‌ای نوتلا هم گفته می‌شود، ابتدا خمیر آماده کروسان را تهیه کنید. در ادامه، مراحل پخت این کیک را دنبال کنید.

مواد لازم:

  • یک شیشه نوتلا
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)

کیک نوتلا

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل دایره‌ای با قطر ۲۵ سانتی‌متر برش دهید. یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید. این لایه‌ها را روی هم بچینید.

توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید. برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش بزنید و خمیرهای اضافی را جدا کنید. در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید و سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث‌های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.

لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه‌های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش‌ها انجام دهید. تخم‌مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید. با قلم مو تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.

Capture 40

نکات اساسی که یک بانو خانه دار باید راجب اشپزی بداند

هویج

طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا