طرز تهیه کیک زرد آلو

چهارشنبه، ۴ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم برای تهیه کیک زرد آلو

■ کره                       ۲۰۰گرم
■ زرد آلو                  ۵۰۰گرم
■ ماست یا شیر        ۱ لیوان
■ آرد                       ۲ لیوان
■وانیل‏                     ۱/۲ قاشق چای خوری
■تخم مرغ               ۵ عدد
■بیکینگ پودر          ۲ قاشق چای خوری
■ شکر                    ۲ لیوان
■نمک                     نوک قاشق چای خوری

کیک زرد آلو

طرز تهیه :

■ فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغها را  را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و کره نرم شود و قالب  مورد نظر را  را چرب کرده یا کاغذ روغنی کف آن بیندازیدو کنار بگذارید.
■ کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید ۶ تا ۷دقیقه هم  بزنید تا یکدست شود ، ماست ، نمک و وانیل را نیز اضافه کنید و هم زدن را ۲ دقیقه ادامه دهید .
■ آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و ۳ بار الک نمائید سپس به مخلوط کرمی بالا اضافه نمائید .مایع این کیک غلیظ است
■  مواد را درون قالب ریخته .سپس زردآلوها را روی آن قرار دهید ، قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت با توجه به نوع فر قرار دهید.
■ پس از ۴۰ دقیقه کیک را چک کنید ( سیخ چوبی داخل کیک کنید و اگر کیک به آن نچسبیده بود یعنی پخته است ) ، اجازه دهید کیک خوب خنک شود سپس برش دهید
نکته
به جای ماست می توانید از شیر هم استفاده کنید
در صورتی که زردالوها رسیده و شیرین است از مقدار کمتری شکر میتوانید استفاده کنید ؛ در صورتی که زردآلوی  تازه در دسترس ندارید میتوانید از کمپوت ، همچنین میوه های مشابهی مانند هلو نیز میتواند جایگزین کرد

نوش جان

کیک زرد آلو

طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون سوخاری

طرز تهیه لوکوم هویج (دسر ترکی)

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا