کیک خانگی خوشمزه با طعم موز و گردو برای روزهای سرد

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture

در این روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک خانگی خیلی می چسبد. طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو را درست کنید و قبل از اینکه سرد شود با یک نوشیدنی داغ آن را میل کنید.

مواد اولیه:

  • روغن مایع (ترجیحاً روغن زیتون) نصف پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) 2 عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • وانیل 1/4 ق.چ
  • موز (پوره یا رنده شده) 1 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • گردو (خرد شده) به میزان لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را همراه شکر در ظرف جداگانه میزنیم تا حجم آن دوبرابر شود و کرم رنگ و کشدار شود. بعد که خوب با همزن هم زدید، روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. موزهای پوره شده را به همراه وانیل به مخلوط اضافه میکنیم و با همزن دوباره کمی آنها را مخلوط میکنیم.

آرد را جداگانه به همراه بکینگ پودر 3 بار الک میکنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هر بار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنیم کمی هم شیر میریزیم و همراه آرد (با لیسک) آرام آرام هم میزنیم. گردو را از قبل خرد کرده و به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید و در آخر آن را با مواد مخلوط کنید. (می توانید یک لایه مواد را در قالب ریخته مقداری گردو را بپاشید و بعد بقیه مواد را روی آن بریزید)

ظرف را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را در آن ریخته و در فر با درجه 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-40 دقیقه برای پخت بگذارید.

نکات:

حتماً قبل از آغاز کارتان فر را با درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. تمام مراحل را با سرعت انجام دهید زیرا مکث طولانی مدت حالت طبیعی مواد را خراب میکند. همه مواد هم دمای محیط باشند.

jafary polo

طرز تهیه جعفری پلو خوشمزه با مرغ و سبزیجات

Capture 44

رازهای طرز تهیه دیپ سیخی راویولی برای مهمانی‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا