طرز تهیه کیک بلوبری
یک کیک ساده با طعمی متفاوت که ان را با موس بلوبری پوشش میدهیم ! این کیک لذیذ را میتوان به عنوان عصرانه سرو کرد .این کیک ظاهر زیبایی دارد و نیاز به تزیین خاصی ندارد.
موارد لازم کیک بلوبری :
- کره 225 گرم
- وانیل يكچهارم قاشق چایخوری
- شکر 225 گرم
- تخممرغ 4 عدد
- آرد 300 گرم
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
- شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
- فیلینگ بلوبری 150 گرم
- کرم پاتیسیر 1 پیمانه
- خامه فرم گرفته به میزان لازم
- بلوبری به ميزان لازم
طرز تهیه کیک بلوبری :
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یکدرمیان درون مایه تخممرغی بریزید و هم بزنید.اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیکها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.آنگاه لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبري بيارائيد.
نکته : فیلینگ بلوبری را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.برای تهیه کرم پاتیسیر؛ 250 میلیلیتر شیر را بجوشانید. 3 عدد زرده تخممرغ را همراه با 75 گرم شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
اکنون 30 گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید. کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.
ارسال دیدگاه