کیک باقلوا/ طرز تهیه کیک باقلوا بسیار خوشمزه و خوش عطر

چهارشنبه 5 خرداد 1400 آشپزی
kyke baglava

 

 

کیک باقلوا:

کیک  باقلوا بسیار خوشمزه و خوش عطر هست . با طرز تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه کیک آناناس  و کیک نارگیلی و کیک رد ولوت  خو شمزه را مشاهده کنید.

 

کیک باقلوا

کیک باقلوا

 

مواد مورد نیازبرای تهیه کیک باقلوا

  1. سفیده تخم مرغ:  ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد
  2. کره آب شده: ۲۲۰ گرم
  3. شکر: ۱ پیمانه
  4. ماست: ۱ پیمانه
  5. تخم مرغ:  ۲ عدد
  6. جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
  7. پودر وانیل:  ½ قاشق چای خوری
  8. آرد : 5 پیمانه
  9. پودر هل: ۲ قاشق چای خوری پودر
  10. پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری
  11. گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه
  12. خلال پسته برای تزئین
  13. مواد لازم برا ی شربت کیک
  14. آب: ۱ و نیم پیمانه
  15. شکر: ۱ و نیم پیمانه
  16. عسل: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  17. گلاب: ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری
  18. زعفران : به میزان لازم
کیک باقلوا

کیک باقلوا

طرز تهیه شربت روی کیک :

ابتدا شربت را آماده می کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران را افزوده و می گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد… شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود .

 

طرز تهیه کیک باقلوا

  • اول از همه فر را روی 180 درجه سانتی کرادگرم کنید.
  • تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از شروع کار  بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  • قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید تا آردهای اضافی بیرون بریزد. یا کف قالب چرب شده کاغذ روغنی بیندازید.
  •  ادویه ها، مقداری شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنیدو کنار بگذارید
  • . در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد  2 بار الک شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
  • خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
  • با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب  صاف کنید.20*30
  •  خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.
  •  سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
  •  مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.
  •  روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.
  •  دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید  به مدت 20 دقیقه تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.
  •  قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.
  • شربت آماده شده را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.
garche

چه غذاهای با قارچ بپزیم ؟ طرز تهیه غذاهای مختلف با قارچ

kyke zardalo

کیک زرد آلو / طرز تهیه کیک زرد آلو خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا