طرز تهیه کیک باقلوا بسیار خوشمزه و خوش عطر

دوشنبه، ۲ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

آموزش مرحله به مرحله پخت کیک باقلوا

مواد مورد نیاز:

سفیده تخم مرغ ۲ عدد (هم بزنید تا پف کند)

سفیده تخم مرغ:  ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد

کره آب شده: ۲۲۰ گرم

شکر: ۱ پیمانه

ماست: ۱ پیمانه

تخم مرغ:  ۲ عدد

جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری

پودر وانیل:  ½ قاشق چای خوری

آرد چهار و نیم الی پنج پیمانه

هل: ۲ قاشق چای خوری پودر

پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری

گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه

آب: ۱ و نیم پیمانه

شکر: ۱ و نیم پیمانه

عسل: ۱ و نیم قاشق غذاخوری

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری

خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه شربت روی کیک :

 آشپزخانه دایان:ابتدا شربت را آماده می کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران و هل را افزوده و می گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد… شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود .

کیک باقلوا

کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا

۱٫ اول از همه فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫ قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید تا آردهای اضافی بیرون بریزد.

۳٫ ادویه ها، شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنید. در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

۴٫ خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.

۵٫ با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب (۲۰*۳۰ سانتیمتر) صاف کنید.

۶٫ خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.

۷٫ سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.

۸٫ مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.

۹٫ روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.

۱۰٫ دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.

۱۱٫ بعد از ۱۵ دقیقه که باقلوا را داخل فر قرار دادیم شیره باقلوا را درست می کنیم. ۱ و نیم پیمانه آب + ۱ و نیم پیمانه شکر و ۱ و نیم قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس از روی شعله بردارید و ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.

۱۲٫ قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.

۱۳٫ شربت آماده شده را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.

 

 

بیشتر بخوانید:کیک صوف لبنانی

طرز تهیه لوکوم هویج (دسر ترکی)

طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی با سس انار

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا