کیک باقلوا:
کیک باقلوا بسیار خوشمزه و خوش عطر هست . با طرز تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه کیک آناناس و کیک نارگیلی و کیک رد ولوت خو شمزه را مشاهده کنید.
مواد مورد نیازبرای تهیه کیک باقلوا
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد
- کره آب شده: ۲۲۰ گرم
- شکر: ۱ پیمانه
- ماست: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
- پودر وانیل: ½ قاشق چای خوری
- آرد : 5 پیمانه
- پودر هل: ۲ قاشق چای خوری پودر
- پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری
- گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه
- خلال پسته برای تزئین
- مواد لازم برا ی شربت کیک
- آب: ۱ و نیم پیمانه
- شکر: ۱ و نیم پیمانه
- عسل: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری
- زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه شربت روی کیک :
ابتدا شربت را آماده می کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران را افزوده و می گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد… شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود .
طرز تهیه کیک باقلوا
- اول از همه فر را روی 180 درجه سانتی کرادگرم کنید.
- تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید تا آردهای اضافی بیرون بریزد. یا کف قالب چرب شده کاغذ روغنی بیندازید.
- ادویه ها، مقداری شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنیدو کنار بگذارید
- . در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد 2 بار الک شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
- با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب صاف کنید.20*30
- خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.
- سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
- مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.
- روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.
- دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید به مدت 20 دقیقه تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.
- قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.
- شربت آماده شده را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.
ارسال دیدگاه