طرز تهیه کیک ارده و کنجد خوشمزه و مقوی

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 آشپزی
کیک ارده و کنجد

کیک ارده و کنجد یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که به دلیل ترکیبات خاص خود در بسیاری از کشورها از جمله کشورهای عربی، ترکیه و یونان محبوبیت دارد. این کیک با بافت لطیف و طعمی دلپذیر همواره انتخاب خوبی برای میان‌وعده‌ها و مهمانی‌ها است. در ادامه، مواد لازم و روش تهیه آن را مرور خواهیم کرد.

مواد لازم کیک ارده و کنجد:

  • ارده: 200 گرم (2 قاشق چای خوری)
  • کنجد: 5 قاشق سوپ خوری (2 قاشق چای خوری)
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 300 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: 190 میلی لیتر
  • آب پرتقال: 240 میلی لیتر
  • آرد: 280 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک ارده و کنجد:

1. کف قالب میان تهی را با 2 قاشق چای خوری ارده به خوبی پوشش دهید و کنجد را بپاشید. سپس، شکر و تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

2. به آرامی روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و سپس آب پرتقال را بریزید و مجدداً هم بزنید.

3. در این مرحله، ارده را به مخلوط اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه کنید، سپس کنجد را هم اضافه کنید.

4. مایه کیک را درون قالب ریخته و فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و کیک را به مدت تقریبی 50 تا 60 دقیقه در فر بپزید. پس از اطمینان از پخت، کیک را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

در صورتی که تمایل دارید، می‌توانید در نهایت مقداری کنجد تست شده روی کیک بپاشید.

نکات:

برای بهتر شدن طعم کیک، می‌توانید از کنجد تازه و باکیفیت استفاده کنید. همچنین، این کیک را می‌توانید با چای یا قهوه سرو کنید.

chiz keak anar

طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه و آسان در منزل

Capture 123

آموزش طرز تهیه خوراک مرغ تند و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا