کوکی شکلاتی یکی از محبوبترین دسرهاست که طعمی خاص و بافتی نرم و ترد دارد. طرز تهیه کوکی شکلاتی که امروز به شما معرفی میکنم، بسیار ساده و سریع است و میتوانید آن را برای پذیرایی با چای یا قهوه آماده کنید.
مواد لازم:
- کره نرم شده در دمای محیط 1پیمانه
- شکر سفید 1/2پیمانه
- شکر قهوه ای لایت 1/2پیمانه
- تخم مرغ بزرگ 2عدد
- عصاره وانیل 2ق چ
- آرد سفید 2و1/4پیمانه
- بیکینگ پودر 1و1/2ق چ
- نمک 1/2ق چ
- چیپس شکلات 2 پیمانه
طرز تهیه:
1- داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوهای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود.
2- تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب بزنید و وانیل را نیز در همین مرحله اضافه نمایید.
3- آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.
4- دو پیمانه چیپس شکلات را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
5- با استفاده از اسکوپ مواد را داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتهاید قرار دهید و برای زیباتر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی آن بگذارید و سینی را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
6- فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکیها را به فر منتقل کنید و برای 12 تا 14 دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلای مایل به قهوهای تغییر رنگ دهد.
7- کوکی شکلاتی ما آماده است، امیدوارم لذت ببرید!
نکات:
1- این کوکی ماندگاری خوبی دارد و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی میماند.
2– اگر به عصاره وانیل دسترسی ندارید، میتوانید از نصف ق چ وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
3– چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده، چیپس شکلاتی شیرین است. در صورت تمایل میتوانید از چیپس شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خرد شده استفاده نمایید.
ارسال دیدگاه