دستور تهیه کوکو ماکارونی خوشمزه و ساده

دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 12

کوکو ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که به راحتی تهیه می‌شود. این غذا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها مناسب است و طعمی لذیذ دارد.

  • ماکارونی شکل دار 1 بسته
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • پیاز رنده شده 2 عدد
  • نمک و فلفل مقداری
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پنیر پیتزا مقداری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • روغن به اندازه نیاز
  • گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
  • زرشک، پیاز سرخ‌کرده، فلفل دلمه و گوجه فرنگی نگینی برای تزیین

1. ابتدا گوشت را همراه پیاز رنده شده کمی تفت داده و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم. بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. زیر اجاق را خاموش کنید تا گوشت مقداری از حرارت بیفتد. در این فاصله ماکارونی را آماده کرده و بعد پخت، آبکش می‌کنیم.

2. دو بار با آب سرد خوب می‌شوییم و وقتی کاملاً آبش کشیده شد به آن تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم. مواد را به‌خوبی مخلوط کرده و داخل یک ظرف کمی روغن ریخته و نصف مواد ماکارونی را در آن می‌ریزیم. بعد مواد گوشتی را روی ماکارونی ریخته و خوب پخش می‌کنیم.

3. در ادامه باقیمانده ماکارونی را اضافه کرده و با پنیر پیتزا رویش را کاملاً می‌پوشانیم. (استفاده از پنیر پیتزا اختیاری است) در آخر روی کوکو را تزیین کرده و داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه می‌گذاریم. می‌توانید این کوکو ماکارونی را در قالب کمربندی درست کنید.

Capture 3

طرز تهیه پیتزا خانگی خوشمزه با نان گل کلم

تهیه پیتزای پنیر نیویورکی

طرز تهیه پیتزای پنیر نیویورکی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا