طرز تهیه کوکوی گل کلم

یکشنبه 28 شهریور 1400 آشپزی

احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه کوکوی گل کلم را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.

مواد مورد نیاز:

 

  • گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 ق س
  • سرکه: 1 ق س
  • زرد چوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت :

گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی

فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی شب عید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا