آموزش طرز تهیه کوکوی گل کلم خوشمزه و سریع

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 7

احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه کوکوی گل کلم را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.

مواد مورد نیاز:

  • گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 ق س
  • سرکه: 1 ق س
  • زرد چوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت :

گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

حلوای سیاه دانه

طرز تهیه حلوای سیاه دانه و ارده خوشمزه و مفید در ۳۰ دقیقه

Capture 6

راهنمای جامع تهیه و پخت سبزي‌پلو با ماهي برای شب عيد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا