در این مطلب، کوفته گوشت و برنج، یکی از غذاهای محلی اصفهانی را به شما آموزش میدهیم که بسیار خوشمزه و دلچسب است. این غذا را میتوان به صورت آش، سوپ یا خورشت صرف کرد.
مدت زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم:
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 700 گرم
- روغن مایع: یک پیمانه (برای سرخ کردن)
- تخم مرغ (درشت): یک عدد
- پیاز متوسط (خرد شده): یک عدد
- برنج: یک دوم پیمانه
- نمک: یک ق چ
- زیره (پودر شده): یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
کوفته گوشت و برنج
مواد لازم برای سس:
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 4 پیمانه
- ریحان تازه (خرد شده): یک ق س
- سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
- نمک: یک ق چ
- آب: 4 پیمانه
روش تهیه کوفته گوشت و برنج:
- ابتدا برای تهیه سس، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید، پیاز را در آن تفت دهید. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و با قاشق آنها را فشار داده تا له شوند.
- برگ ریحان ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نمک افزوده و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم پخته شده و غلظت پیدا کند.
- برای تهیه کوفته ها، گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
- برنج را شسته و به گوشت اضافه کنید. نمک، زیره و فلفل سیاه پودر شده بیافزایید.
- تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید.
- گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد گرم کنید. گلوله های گوشت را در روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
- کوفته های برشته شده را به مخلوط سس انتقال دهید. آب اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. هنگامی که سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود 30 دقیقه بپزند تا برنج نرم شود. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
نکته: این کوفته های خوشمزه را به همراه پاستا، سالاد یا سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.
ارسال دیدگاه