مواد اولیه :جهت تهیه کوفته هرمی برای ۵ نفر
سیب زمینی:  ۶عدد
گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو

زعفران: (اختیاری) به میزان لازم
لیمو ترش: ۱عدد
آرد سوخاری: ۵۰گرم
تخم مرغ : ۳عدد
جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته
پیاز:  ۱عدد
زردچوبه:به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نمك: به میزان لازم
جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

 طرز تهیه:

اول از همه سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و داخل مخلوط كن به شكل پوره درآورید، بعد ۲ عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز كنید و به شكل تكه‌های كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری،‌ نمك،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید.‌بعد  پوره‌ها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آن‌ها را با مواد پر كنید، در مرحله بعد یك تكه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر كدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به كوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.
________________________________________

نكات:

۱)اگر دوست دارید كوفته ها را داخل فر بپزید.
۲)اگر كوفته ها شل هستند به پوره سیب زمینی مقداری آرد سیب زمینی بزنید.
۳)حواستان باشد كوفته ها باید در روغن بسیار داغ سرخ شوند تا وا نروند.همچنین زمان سرخ شدنشان نباید طولانی باشد.