آموزش خوشمزه‌ترین کوفته ترکی ایزگارا!

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 آشپزی
کوفته ترکی ایزگارا

کوفته ترکی ایزگارا یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ترکی است که طعمی بی‌نظیر دارد. این کوفته با مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود و معمولاً به‌عنوان یک وعده غذایی اصلی سرو می‌شود.

در ادامه طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهیم:

  • مواد لازم:
  • گوشت چرخ‌کرده
  • سیر
  • گشنیز
  • فلفل دلمه‌ای
  • پودر فلفل قرمز
  • فلفل سبز
  • زیره
  • پودر سماق
  • زنجبیل
  • نمک
  • آب پیاز
  • یک عدد نان باگت
  • شیر

زمان پخت: ۳۰-۲۰ دقیقه

طرز تهیه:

  1. آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.
  2. در صورت دلخواه، مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.
  3. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.
  4. سپس در سینی فر چرب شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه می‌پزیم.

کوفته ترکی ایزگارا

نکات مهم:

  • می‌توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم سرخ کنید.
  • کوفته‌ها را می‌توان در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
  • در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.
  • خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

کوفته ترکی ایزگارا

Capture 59

طرز تهیه کوکی شکر قهوه ای خوشمزه برای پاییز

رول دارچینی

طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا