طرز تهیه کوفته تبریزی

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400 آشپزی
طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

یکی از لذیذ ترین غذاهای آذربایجان کوفته تبریزی است که ما در این مطلب با گوشت چرخی آن را آموزش داده ایم.

مواد مورد لازم جهت تهیه کوفته تبریزی

  • گوشت چرخ کرده نیمه چرب  250 گرم
  • لپه  1 پیمانه
  • برنج   1/3 پیمانه
  • تخم مرغ   1 عدد
  • پیاز  2 عدد
  • پیاز چه خرد شده و یا تره خردشده   1 پیمانه
  • مرزه تازه خرد شده  1/3 پیمانه
  •  رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه   2 قاشق غذا خوری
  • پودر جوز هندی  1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه   1/2 قاشق چایخوری
  •  نمک به میزان لازم

برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود .سپس برنج را در ظرفی مناسب  با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

آموزش درست کردن کوفته تبریزی

بعد از این مرحله لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند.و بعد از میکس کامل مواد را داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده  به همراه مرزه خرد شده ، تخم مرغ ها ، برنج نیمه پز ، نمک – فلفل – زردچوبه و جوز هندی رنده شده  اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم .مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از ورز دادن  کامل مواد را کنار بگذارید .

آیا استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز امن است؟

مرحله تهیه سس کوفته تبریزی

برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه  پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شود.در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر شود.

درست کردن کوفته تبریزی

بعد از آن رب گوجه فرنگی 

را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل ظرف بریزید  و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید.و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی   

هنگام درست کردن کوفته ها ،مواد آن  را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله بزرگ داخل سس ها بگذارید . باید دستتان را با آب تر کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در آب سس بجوشند.بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و اجازه دهید  40 دقیقه کوفته ها با حرارت کم بپزند.به همین راحتی کوفته تبریزی های شما آماده شده . فقط دقت کنید بعد از پخت کوفته ها آنها را در آب سسش نگه ندارید چون ممکن است وا برود و خراب شود.

آموزش درست کردن کوفته

 

 

خورش ماست اصفهانی خوشمزه +طرز تهیه

دستور پخت استیک مرغ خوشمزه

دستور پخت استیک مرغ خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا