
کوردن بلو با سینه مرغ
کوردن بلو با سینه مرغ
کوردن بلو از غذاهای کشور فرانسه است و یک فست فود بسیار خوشمزه ومحبوب است . با طرز تهیه کوردن بلو با سینه مرغ با ما همراه باشید .
این فینگر فود بسیار لذیذ هست این فست فود را میتوانید در منزل به راحتی تهیه کنید . مواد اصلی کوردن بلو که مرغ یا گوشت، ژامبون و پنیر زرد ورقهای هستند. با مجله آشپزخانه دایان همراه باشید
مواد لازم کوردن بلو با سینه مرغ
- تخم مرغ ۲ عدد
- سینه مرغ ۲ عدد
- ژامبون مرغ یا گوشت ۴ ورق متوسط
- پنیر زرد ورقه ای (پنیر گودا) ۴ عدد
- پودر سوخاری ۳۰۰ گرم
- نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم

کوردن بلو با سینه مرغ
تهیه فینگر فود محبوب کوردن بلو با سینه مرغ
۱. فر را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
۲. بعد از پاک کردن ودر آوردن استخوان سینه مرغ، آن را از وسط برش بزنید.برای نازک تر شدن روی پلاستیک فریزر را باکمی روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و سینه مرغ روش بگذارید و با بیفتک کوب روی آن بکوبید .برای طعم دار کردن مرغ به نمک و فلفل آغشته کنید.
**اگر دوست داشتید می توانید به جای سینه مرغ، از گوشت راسته گوساله استفاده کنید.فقط گوشت را نازک برش بزنید و با بیفتک کوب بکوبید.
۳. بعد از مزده دار کردن یک ورق ژامبون گوشت یا مرغ و یک ورق پنیر روی فیله مرغ قرار دهید، البته میزان پنیر و ژامبون به ذائقه شما بستگی دارد،
۴. فیله و محتویات آن را رول کنید.برای اینکه فیلهها در زمان پخت وا نروند، دو عدد خلال دندان از دو طرف فیلههای رول شده رد کنید.
**به مدت نیم ساعت الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب فرم بگیرد
۵. تخم مرغها را داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا از لختی در بیایند. در یک ظرف دیگر هم پودر سوخاری را بریزید. فیلههای رول شده را ابتدا داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید.
۶. با مقدار کمی روغن سینی فر را چرب کنید و کوردن بلوها را داخل سینی بچینید، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
۷. بعد از ۳۰ دقیقه غذای شما آماده است،آن را با سس کچاب، سس قارچ و یا هر سس دیگری که دوست دارید میل کنید.در ادامه برای شما تهیه چند سس را آموزش دادیم
ارسال دیدگاه