طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه و فوق‌العاده

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۲۲۵۷۰۴

کوبه لبنانی یکی از غذاهای معروف و خوشمزه کشور لبنان است که به طور خاص در جنوب این کشور تهیه می‌شود. این غذا به همراه سمبوسه، فلافل و پاکوره در دکه‌های خیابانی بسیار محبوب است. در این مقاله، شما را با دستور پخت کوبه لبنانی آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه کوبه لبنانی

  • برنج: 2 لیوان
  • سیب‌زمینی: 1 عدد کوچک
  • گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • گردو: 3 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده‌شده: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
کوبه لبنانی

طرز تهیه کوبه لبنانی

ابتدا در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، سیر له‌شده، نمک و فلفل را خوب تفت می‌دهیم. سپس زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم. در نهایت رب گوجه و ادویه را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا آب آن تمام شود و به روغن بیفتد.

برنج را با نمک بدون روغن کته می‌کنیم. کمی از آب آن را اضافه می‌کنیم تا برنج خوب له شود. سپس برنج را با گوش کوب خوب نرم کرده و می‌گذاریم سرد شود.

سیب‌زمینی را می‌پزیم و له می‌کنیم. برنج، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را خوب مخلوط کرده و سپس ورز می‌دهیم تا یک خمیر چسبنده به دست آید. اگر خمیر خیلی شل بود می‌توانیم یک یا دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم، اما از ریختن زیاد آرد خودداری کنید. چون طعم برنج از بین می‌رود.

بعد از آماده شدن کوبه‌ها، آن‌ها خودش به میزان زیادی سفت می‌شود. یک ظرف آب کنار دست می‌گذاریم و کف دست‌مان را خیس می‌کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر برمی‌داریم و کف دست باز می‌کنیم. مقداری از مواد گوشت را وسط آن می‌گذاریم و می‌بندیم. سپس در ظرفی گود روغن ریخته و کوبه‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

نوش جان!

۲۲۵۸۵۵

طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات خوشمزه و ساده

۱۸۳۲۵۶

طرز تهیه میلک شیک هلو و موز خوشمزه و خنک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا