کرپ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه فرانسوی است که میتوانید آن را با مواد مختلف تهیه کنید. امروزه طرز تهیه کرپ گوشت به عنوان یک وعده غذایی کامل و لذیذ مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه به شما آموزش میدهیم که چگونه این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 ق س
- آب لیموترش: 3 ق س
- جعفری (ساطوری شده): یک دوم پیمانه
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س
مواد مورد نیاز کرپ:
- آرد سفید: 8 ق س
- شیر: 1پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- نمک: 1 ق چ
- زردچوبه: یک چهارم ق چ
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
ابتدا در یک تابه، پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آن زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و جعفری را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کرپ، آرد را درون کاسهای ریخته و به تدریج شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا گلوله نشود. سپس تخم مرغ، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و با استفاده از چنگالی کاملاً مخلوط کنید.
تابه نسوزی به قطر 10 سانتی متر را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس با مقداری روغن کف آن را چرب کرده و مقداری از مایه کرپ را به وسیله ملاقه درون تابه بریزید. بعد آن را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت پخش شود.
وقتی روی کرپ بسته و زیر آن طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج کنید. مقداری از مایه گوشتی را روی کرپ (سمت طلایی آن) ریخته و رول کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. رول آماده شده را درون تابهای با مقداری روغن سرخ کنید تا اطراف آن نیز طلایی رنگ شود.
ارسال دیدگاه