طرز تهیه کرپ گوشت

چهارشنبه 21 مهر 1400 آشپزی

كرپ یک غذای فرانسوی است كه بيشتر براي صبحانه استفاده ميشود و مواد درونيش شيرين است. ولي اگر به جای مواد شیرین از گوشت يا ژامبون استفاده کنیم ميتوانيم به عنوان يک وعده غذايي خوشمزه از آن استفاده كنيم. با ما با طرز تهیه کرپ گوشت همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • آب لیموترش: 3 ق س
  • جعفری (ساطوری شده): یک دوم پیمانه
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 ق س

 

مواد مورد نیاز کرپ:

  • آرد سفید: 8 ق س
  • شیر: 1پیمانه
  • تخ م رغ: 4 عدد
  • نمک: 1 ق چ
  • زردچوبه: یک چهارم ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

روش پخت:

داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید.

بعد زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و جعفری را به آن افزوده و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه کرپ؛ آرد را درون کاسه ای ریخته و به تدریج شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود. بعد تخم مرغ، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و با استفاده از چنگالی (یا همزن دستی) کاملا مخلوط کنید.

تابه نسوزی به قطر 10 سانتی متر را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.

سپس با مقداری روغن کف آن را چرب کرده، مقداری از مایه کرپ را به وسیله ملاقه ای درون تابه بریزید. بعد آن را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت پخش شود.

وقتی روی کرپ بسته و زیر آن طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

مقداری از مایه گوشتی را روی کرپ (سمت طلایی آن) ریخته و رول کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

رول آماده شده را درون تابه ای مقداری روغن سرخ کنید (در حدی که اطراف آن نیز طلایی رنگ شود).

طرز تهیه چیزکیک گل رُز

طرز تهیه کیش مارچوبه - آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا