طرز تهیه کروکت ماهی

چهارشنبه 3 شهریور 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه کروکت ماهی را به شما آموزش داده ایم. این غذا خیلی ساده، اما مدرن است. ترکیب ماهی و پودر سوخاری بسیار خوشمزه میشود .

مواد مورد نیاز:

  • ماهی تن: 300 گرم
  • پنیر گودا (درشت رنده شده): 75 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • سیب زمینی (پخته شده): 150 گرم
  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • جعفری (ساطوری خردشده): 2 ق س
  • پودر گشنیز: 1 ق چ
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

ماهی تن و سیب زمینی را باهم چرخ کنید. سپس سیر، نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز، پنیر گودا، 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری، جعفری و 2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید.

از مواد به اندازه یک گردو (یا بیشتر) بردارید، سپس آن را گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود). بعد به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

بقیه تخم مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه درون کاسه ای ریخته و هم بزنید.

گلوله آماده شده را در تخم مرغ زده شده بغلتانید (تا حدی که به کف دست نچسبد). سپس درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

«تخم مرغ» یک عدد تخم مرغ متوسط 76 کیلو کالری  انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین می کند و منبع خوبی از ویتامین های گروه ویتامین A می باشد.

همچنین ویتامین D و ویتامین E را به مقدار کافی و لازم تامین می کند. تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و نیز فاقد فیبر غذایی است.

تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تامین سلامتی فرد است. به خصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد که ید برای ساخت هورمون تیروییدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان های بدن لازم می باشند.

در تخم مرغ روی، سلنیم، آهن و کلسیم وجود دارد که روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر می شود و عفونت را نیز از بین می برد.

طرز تهیه شیشلیک در خانه

طرز تهیه مرغ سوخاری طعمدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا