» آشپزی » آموزش ۲ مدل پخت کراکت مرغ  و پنیر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۷ - ۸:۰۲

طرز تهیه کراکت مرغ 

آموزش ۲ مدل پخت کراکت مرغ  و پنیر

آموزش ۲ مدل پخت کراکت مرغ  و پنیر
طرز تهیه کراکت مرغ 
کراکت مرغ و پنیر نوعی فست فود محبوب در میان بچه‌هاست که بهتر است در منزل با مواد اولیه سالم درست کنید و با رعایت نکاتی مهم در تهیه آن، از خوردن یک غذای باکیفیت لذت ببرید.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
سینه مرغ ۱/۴ سینه کامل
جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر پاپریکا  ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین ۱ تکه
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه

یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. 

مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.

سیب زمینی‌ها را بشوئید و آب‌پز کنید.

پس از پختن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را پوست گرفته و با گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید.

سیب‌زمینی له شده را در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.

به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.

بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکت‌ها هم اندازه باشند.

در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.

آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.

کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.

پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

بیشتر بخوانید:دستور پخت کوفته تبریزی

طرز تهیه کراکت مرغ 

کراکت مرغ و پنیر خوشمزه
کراکت مرغ و پنیر با ژامبون

 

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان ۷۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
پنیر ورقه ۵ ورق
پنیر پیتزای رنده شده ۱ پیمانه
رزماری و برگ بو به مقدار لازم
نمک، فلفل و جوز هندی به مقدار لازم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ پیمانه

 

بیشتر بخوانید:دستور پخت انواع غذا با مرغ

روش تهیه

مرغ را با سیر، رزماری، برگ بو، نمک و فلفل بپزید و پس از پختن و خنک شدن، چرخ کنید.

ژامبون و فلفل دلمه‌ای را چرخ کرده و با مرغ چرخ کرده مخلوط کنید.

سس مایونز، سس خردل، پنیر پیتزا، پودر جوز هندی، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مقداری از مایه کراکت را کف دست پهن کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و سپس آن را رول کنید.

بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید و در یک سینی بچینید.

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شوند.

آرد سوخاری را در بشقابی ریخته و کنار دست خود قرار دهید.

کراکت‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید تا کاملا به آن آغشته شوند و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

کراکت مرغ و پنیر با ژامبون


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه