طرز تهیه کراکت مرغ
مواد لازم | |
سیب زمینی متوسط | 4 عدد |
سینه مرغ | 1/4 سینه کامل |
جعفری ساطوری | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 1/2 پیمانه |
آرد سوخاری | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
چوب دارچین | 1 تکه |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
دستور تهیه
یک قابلمه کوچک را تا نصب آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
زیر قابله را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.
سیب زمینیها را بشوئید و آبپز کنید.
پس از پختن سیب زمینیها، آنها را پوست گرفته و با گوشتکوب له کنید.
سیبزمینی له شده را در کاسهای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.
به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکتها هم اندازه باشند.
در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
کراکتها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکتها را در روغن سرخ کنید.
پس از اینکه کراکتها طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بیشتر بخوانید:دستور پخت کوفته تبریزی
طرز تهیه کراکت مرغ
کراکت مرغ و پنیر با ژامبون
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون استخوان | 700 گرم |
ژامبون گوشت | 300 گرم |
سیر | 2 حبه |
فلفل دلمه رنگی | 1 عدد |
پنیر ورقه | 5 ورق |
پنیر پیتزای رنده شده | 1 پیمانه |
رزماری و برگ بو | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و جوز هندی | به مقدار لازم |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری | 1 پیمانه |
بیشتر بخوانید:دستور پخت انواع غذا با مرغ
روش تهیه
مرغ را با سیر، رزماری، برگ بو، نمک و فلفل بپزید و پس از پختن و خنک شدن، چرخ کنید.
ژامبون و فلفل دلمهای را چرخ کرده و با مرغ چرخ کرده مخلوط کنید.
سس مایونز، سس خردل، پنیر پیتزا، پودر جوز هندی، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
مقداری از مایه کراکت را کف دست پهن کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و سپس آن را رول کنید.
بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید و در یک سینی بچینید.
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شوند.
آرد سوخاری را در بشقابی ریخته و کنار دست خود قرار دهید.
کراکتها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید تا کاملا به آن آغشته شوند و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
ارسال دیدگاه