طرز تهیه کتلت مرغ

دوشنبه 10 آبان 1400 آشپزی
کتلت مرغ
کتلت گوشت که معرف حضور همه هست. کتلت مرغ هم شباهت زیادی دارد و فقط به جای گوشت قرمز در آن از مرغ ریش ریش یا چرخ شده استفاده میشود.
همان طور که میدانید استفاده از انواع گوشت سفید مثل مرغ بیشتر از گوشت قرمز توصیه میشود و سالم تر است.
علاوه بر این کتلت مرغ را میتوانید در فر هم بگذارید و به این ترتیب هم روغن کمتری استفاده میشود و هم غذای سالم تری مصرف میکنید .

 

مواد لازم:

  • گوشت مرغ (چرخ کرده): یک کیلو و 350 گرم
  • نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
  • سس مایونز: یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (له شده): 5 حبه
  • سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چای خوری
  • پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پودر سوخاری: یک پیمانه

طرز تهیه کتلت مرغ :

 

مرغ چرخ کرده، پودر نان، سس منایونز، پیاز رنده شده، تخم مرغ، سیر له شده، سبزیجات خشک معطر، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر سیر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید.

 

پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. گلوله هایی به قطر 2.5 سانتیمتر از مخلوط گوشت جدا کرده و رد پودر نان بغلتانید.

 

گلوله های مرغ را کمی با کف دست خود پهن کنید و به یک بشقاب انتقال دهید.

 

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کتلت ها را در روغن سرخ کنید. سپس سرو نمایید.

مواد غذایی مفید برای سلامت قلب

طرز تهیه ماهی سالمون لیمویی

سرخ کردن پیاز

بهترین روش سرخ کردن پیاز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا