
طرز تهیه کتلت اسفناج
کتلت یک غذای سریع و آسان است که در مواقعی که عجله دارید حسابی به کارتان می آید.در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
مواد لازم طرز تهیه کتلت اسفناج:
- اسفناج (پاك شده) نیم كیلو
- تخم مرغ (بزرگ) 3 تا 4 عدد
- گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
- آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری
- برگ سیر (تازه) 2 تا 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمك به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کتلت اسفناج
طرز تهیه طرز تهیه کتلت اسفناج:
ابتدا اسفناجها را شسته و به همراه برگهای سیر ریز میكنیم.در ظرفی تخممرغها را شكسته و به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی میزنیم. سپس پیاز را خرد كرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیبزمینی به برگهای سیر و اسفناجهای خرد شده میافزاییم و مواد را كاملاً با هم مخلوط میكنیم.
در تابهای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ كرده، از مخلوط تخممرغ و اسفناج، درون آن میریزیم و درپوش میگذاریم. تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم. بعد از اینكه یك طرف كوكو سرخ شد،درب آن را برمیگردانیم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
نكات:
استفاده از آرد سیبزمینی در تهیهی این غذا،باعث میشود كه كوكو آب نیاندازد.اگر دوست دارید كوكو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ كرده و از روغن كمی اسفاده كنید.در صورت تمایل سبزی ها را كامل سرخ كرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط كنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شكیل تر شود.

طرز تهیه کتلت اسفناج
ارسال دیدگاه