طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه با سس سیر

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 159

کباب چنجه یکی از لذیذترین و آسان‌ترین غذاهای ایرانی است که با طعمی بی‌نظیر و ریزه‌کاری‌های خاص خود، هر مهمانی را به یاد ماندنی می‌کند. در این مطلب، طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  • ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • ۳ عدد فلفل دلمه‌ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  • ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  • ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۴ پیمانه روغن گیاهی
  • ۱ عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

درون یک کیسه زیپ‌دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت‌ها حسابی مزه‌دار شوند.

درون غذاساز، حبه‌های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند. نمک را افزوده و یک پالس بزنید. سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می‌شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه‌ای شکل شوند.

این سس سیر را می‌توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.

کباب‌پز یا منقل را روشن کنید. برای درست کردن کباب، سیخ‌های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه‌ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می‌توانید استفاده کنید.

کباب‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند. سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.

Capture 160

راهنمای کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه

Capture 158

طرز تهیه مافین کوفته قلقلی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا