در این مطلب به شما کباب لقمه زعفرانی را آموزش میدهیم. تست این کباب را از دست ندهید!
مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی:
- ابتدا پیازی رنده شده را خوب آبگیری کنید.
- گوشت چرخ کرده و ادویهها را به پیاز اضافه کنید.
- مواد را به خوبی ورز دهید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.
- کبابها را شکل داده و در ماهیتابه بچینید.
- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.
- پس از ۵ دقیقه مقداری آب روی کبابها میافتد.
- سماق روی کبابها بپاشید و بگذارید بپزد.
- کبابها را برگردانید و دوباره سماق و گوجه اضافه کنید.
- در ۱۰ دقیقه پایانی زعفران را روی کبابها بریزید.
- کباب لقمه ای ما حاضر است و میتوان آن را با برنج سرو کرد.
نوش جان!
ارسال دیدگاه