طرز تهیه کباب درباری (ثریایی )

شنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی

اختراع غذای مستقلی به نام چلو کباب به ناصرالدین شاه نسبت میدهند نخستین چلو کبابی در تبریز نزدیک مرز قفقاز تاسیس شده بود معمولا همراه چلو کباب پیاز و گوجه ی کبابی گذاشته می شد و واحد شمارش آن دست است

 مواد لازم:

۱-آب دو عدد پیاز

۲-زعفران به میزان لازم

۳-راسته ی گوسفندی ۱ عدد

۴-سینه ی مرغ یک عدد

۵-نمک به میزان لازم

۶-کره پنجاه گرم

۷-فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول: آب دوعدد پیاز را گرفته وبه آب پیاز زعفران دم کشیده و نمک اضافه کرده در سینی ریخته کنار میگذاریم

مرحله دوم :گوشت راسته گوسفندی را به صورت استیک نازک برش میدهیم و سپس به صورت نواربه عرض ۲تا ۳ سانت و طول ۱۰ سانت برش داده کنار گذاشته سپس مرغ را نیز ابتدا به صورت استیک برش داده سپس به صورت نوار باریک برش میزنیم که باید به اندازه ی برش های گوشت گوسفندی باشد ( باید سینه ی مرغ را دو ساعت قبل با نمک ، روغن زیتون و  زعفران ،فلفل سیاه و پیاز مزه دار کرد )

مرحله ی سوم:در این مرحله ابتدا برش های گوشت گوسفندی  را روی تخته گذاشته و برش های گوشت مرغ را روی آن گذاشته و رول میکنیم رول ها را به سیخ کشیده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب پیازاماده شده در مرحله ۱ قرار میدهیم  و چند با سیخ ها را زیر ورو کرده تا گوشت ها طعم دار شوند

مرحله ۴: سیخ ها را روی زغال گذاشته تا بپزد بعد از اتمام پخت مخلوط کره آب شده ، زعفران و فلفل سیاه را با برس روی کباب زده و سرو میکنیم

نوش جان

 

تهیه کیک پرتقالی -گردویی

نحوه پخت کیک کاتوشا (کیک خیس کاکائویی )

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا