
کباب ترش یکی از کبابهای محلی استانهای گیلان و مازندران است که طعم و عطر بینظیری دارد. این کباب به ویژه در شهرهای گیلان محبوبیت بالایی دارد و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
مواد لازم:
- گوشت راسته گوساله یا گوسفند: 400 گرم
- سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز، جعفری و نعنا): 2 قاشق غذاخوری
- رب انار: 1/2 پیمانه
- پیاز: 1 عدد درشت
- گردوی چرخ شده: 100 گرم
- سیر: چند حبه (رنده شود)
- نمک و فلفل و روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ترش:
ابتدا سیرها را ریز خرد کنید و پیاز را رنده کنید. سپس همه مواد لازم را در یک قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. تکههای خرد شده گوشت را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت کند تا طعمها به خوبی به خورد گوشت برود. بعد از این مدت، تکههای گوشت را روی سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.
یک دستور دیگر برای درست کردن کباب ترش:
شما میتوانید همزمان با رب انار، مقداری آب انار به مخلوط اضافه کنید یا برای درست کردن جوجه ترش از همین مواد طعمدهنده استفاده کنید. اگر قادر به کباب کردن گوشت نیستید، میتوانید پس از طعمدار کردن، آن را در تابهای سرخ کرده و مواد طعمدهنده را اضافه کنید.
دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش:
برای جلوگیری از سفت شدن گوشت کباب، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن اضافه کنید. همچنین گیلانیها به جای استفاده از سبزیهای ذکر شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است، استفاده میکنند.
ارسال دیدگاه