طرز تهیه کاتمر؛ دسر خوشمزه ترکیه‌ای برای شما

چهارشنبه 28 خرداد 1404 آشپزی
طرز تهیه کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه ای

کاتمر یک دسر خوشمزه و محبوب ترکی است که با باقلوا شباهت دارد اما واقعاً با آن متفاوت است. این دسر خوشمزه را می‌توان با بستنی سرو کرد و با پودر پسته آن را لذیذتر کرد! در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای شما ارائه خواهیم داد.

مواد لازم:

خمیر کاتمر

  • آرد 1 کیلو
  • آب نیم لیتر
  • نمک 15 گرم

کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه ای 

مواد داخل خمیر:

  • شیر 1 لیتر
  • آرد ایرمیک (سمولینا) 120 گرم
  • شکر 1 لیوان
  • پودر پسته 1 لیوان

برای پخت:

  • کره برای پخت کاتمر 2 قاشق غذاخوری

دسر کاتمر

طرز تهیه:

  1. آرد الک شده را روی میز کار بریزید و داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
  2. خمیر باید نه سفت باشد و نه خیلی به دست بچسبد. سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  3. خمیرهای گرد را درون روغن افتاب‌گردان بگذارید و به مدت 12 ساعت نگهدارید.
  4. شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید و هم بزنید تا حالت پودینگ به خود بگیرد.
  5. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
  6. خمیر آماده شده را بعد از 12 ساعت با وردنه باز کنید و به شکل مربع دربیاورید.
  7. شکر، پودر پسته و مواد درست شده را وسط خمیر بمالید.
  8. از هر 4 طرف به داخل تا کنید و درون سینی چرب شده با کره قرار دهید.
  9. فر را با 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کاتمرها را به مدت 6 الی 8 دقیقه بپزید.
  10. بعد از پخت می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی سرو کنید. نوش جان!

کافی شاپ صفا (tatlicisafa)

نکته:

  1. هر کاتمر را جداگانه در سینی‌هایی که با کره چرب کرده‌اید به مدت 8 دقیقه در فر گرم شده بپزید.
  2. به نازک بودن خمیر دقت کنید.
نان برنجی

طرز تهیه نان برنجی خوشمزه و معطر

خواص عصاره و ریشه شیرین بیان

خواص شگفت‌انگیز شیرین بیان برای سلامتی و زیبایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا