کاتمر یک دسر خوشمزه و محبوب ترکی است که با باقلوا شباهت دارد اما واقعاً با آن متفاوت است. این دسر خوشمزه را میتوان با بستنی سرو کرد و با پودر پسته آن را لذیذتر کرد! در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای شما ارائه خواهیم داد.
مواد لازم:
خمیر کاتمر
- آرد 1 کیلو
- آب نیم لیتر
- نمک 15 گرم
مواد داخل خمیر:
- شیر 1 لیتر
- آرد ایرمیک (سمولینا) 120 گرم
- شکر 1 لیوان
- پودر پسته 1 لیوان
برای پخت:
- کره برای پخت کاتمر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- آرد الک شده را روی میز کار بریزید و داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
- خمیر باید نه سفت باشد و نه خیلی به دست بچسبد. سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- خمیرهای گرد را درون روغن افتابگردان بگذارید و به مدت 12 ساعت نگهدارید.
- شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید و هم بزنید تا حالت پودینگ به خود بگیرد.
- سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
- خمیر آماده شده را بعد از 12 ساعت با وردنه باز کنید و به شکل مربع دربیاورید.
- شکر، پودر پسته و مواد درست شده را وسط خمیر بمالید.
- از هر 4 طرف به داخل تا کنید و درون سینی چرب شده با کره قرار دهید.
- فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کاتمرها را به مدت 6 الی 8 دقیقه بپزید.
- بعد از پخت میتوانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی سرو کنید. نوش جان!
نکته:
- هر کاتمر را جداگانه در سینیهایی که با کره چرب کردهاید به مدت 8 دقیقه در فر گرم شده بپزید.
- به نازک بودن خمیر دقت کنید.
ارسال دیدگاه