ژله یکی از دسرهایی است که سر سفره همه دیده میشود. هر فردی نسبت به سلیقه خود، ژله شیشه ای با قلب های رنگی متفاوتی درست میکند. در اینجا خورده شیشهها به شکل قلب و گل هستند.
مواد اولیه:
- پودر ژله آلوئه ورا 1 تا 2 بسته
- پودر ژله رنگی با طعمهای مختلف 4 بسته
- بستنی وانیلی یا شیر 3/4 لیوان برای هر بسته ژله
طرز تهیه:
ژله خرده شیشه مدلهای مختلفی دارد که با کمی خلاقیت و ظرافت میتوانیم با درست کردنش میزهامون را زینت ببخشیم. من از 4 رنگ ژله استفاده کردم. هر رنگ را جداگانه با سه چهارم لیوان آبجوش باز کردم و گذاشتم روی بخار کتری تا شفاف بشه و بعد وقتی خنک شد، سه چهارم لیوان بستنی را باهاش مخلوط کردم و داخل ظرف ریختم و گذاشتم توی یخچال تا ببنده.
میتوانید به جای بستنی از شیر هم استفاده کنید. ولی حتما حواستان باشد شیر را به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبره. ظرفی که برای ریختن ژله استفاده میکنید باید مساحتش زیاد باشد که قطر ژله ما بیشتر از یک سانتیمتر نشود.
وقتی ژله بست، میتوانید ژلهها را مکعبی ببرید و هم میتوانید قالب گل و قلب بزنید یا نا منظم ببرید. یک بسته ژله آلوئورا را با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میگذاریم نیم بند بشود.
برای اینکه ژله شیشه ای با قلب های رنگی منظم داخل قالب بچینیم، باید اول قالب سرومون را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر بگذاریم تا یخ بشود و بعد ژله آلوئورا نیم بند شده را دور تا دور و کف قالب بریزیم. این کار را برای این میکنیم که موقع چیدن ژلههای قالب خورده، به خوبی به قالب اصلی بچسبد و موقع خارج کردن از قالب کارمان راحتتر باشد.
سرد بودن قالب هم برای این است که ژله آلوئورا به محض ریختن بست. و بعد ژلههای قالب خورده را داخل ظرف میچینیم و در نهایت بقیهی ژله آلوئورای نیم بند شده را روی ظرف میریزیم و اگر کم بود، یک بستهی دیگری باز میکنیم و درست کرده و روی ژلهها میریزیم. و میگذاریم توی یخچال، وقتی کامل بست، برمیگردانیمش.
ارسال دیدگاه